FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

17 Mayıs 2017 - 19:10

Fenerbahçe Başakşehir maçını canlı izlemek için doğru adrestesiniz. Ziraat Türkiye kupası yarı final ikinci maçında Fenerbahçe sahasında Medipol Başakşehir'i konuk ediyor.

Fenerbahçe Başakşehir canlı izle! Ziraat Türkiye kupası yarı final ikinci maçında Fenerbahçe bu akşam Ülker Stadyumunda ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Fenerbahçe saha ve seyirci avantajını da arkasına alarak adını finale yazdırmak isterken Medipol Başakşehir'de başarlı geçirdiği sezonda kupayı müzesine götürme hedefinde. Fenerbahçe Başakşehir mücadelesi 20:45'te başlayacak ve ATV ekranlarından naklen ve şifresiz yayınlanacak.

İlk maçta neler yaşandı

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Medipol Başakşehir, Fenerbahçe’yi konuk etti. Zorlu 90 dakika 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
Maçtan dakikalar
61. dakikada Medipol Başakşehir savunmasını hazırlıksız yakalayan Fenerbahçe, sağ kanattan Şener’le bindirdi. Bu futbolcunun ortasında Robin van Persie, kafayla topu ağlara gönderdi. 2-2
66. dakikada Aatif sol kanattan ceza sahası önüne kat etti ve şutunu çıkardı, savunmadan dönen top Lens’in önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda savunma gole izin vermedi.
81. dakikada Mehmet Topal, Aatif’tan aldığı pasla ceza sahasına doğru hareketlenip uzaktan sert vurdu, kaleci Faruk topu kornere gönderdi.
81. dakikada Lens’in soldan kullandığı korner atışında top direkt kaleye gitti. Kaleci Faruk son anda meşin yuvarlağı tokatlayarak gol olmasına izin vermedi.
84. dakikada kazanılan Serbest vuruşta Salih Uçan bekletmeden savunma arkasına sarkan Sow’u gördü. Bu futbolcu ceza sahası içine girer girmez vurdu ancak top yan ağlarda kaldı.
88. dakikada Visca uzaktan sert vurdu, top kaleci Volkan’dan döndü. Caiçara pozisyonu tamamlamak istedi ancak Volkan yine başarılıydı.

90. dakikada gelişen atakta sağdan Cengiz ortaladı, Fenerbahçe savunması topa ayak koydu. Visca önünde kalan topa gelişine vurdu ancak az farkla auta gönderdi.

Fenerbahçe'de kupa mesaisi sürdü

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş müsabakasında, Medipol Başakşehir ile evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Dick Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 11.00’da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdü. Aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla süren antrenman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sarı-lacivertliler, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını, yarın yapacağı çalışmayla tamamlayacak. 
Medipol Başakşehir kupa mesaisinde

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, rakibini saf dışı bırakarak finale yükselmek istiyor.

Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın Fenerbahçe’ye konuk olacak. İlk maçta rakibiyle evinde 2-2 berabere kalan turuncu-lacivertliler, ligdeki şampiyonluk iddiasını kupada da sürdürmek istiyor. Her türlü galibiyet ile 3 ve üzeri alınacak galibiyetlerde finale yükselecek olan Başakşehir, bu durumda tarihinde ilk defa kupayı müzesine götürmenin hesaplarını yapacak.

Kupada 3. randevu

İki takım daha önce Türkiye Kupası’nda iki defa karşılaşmış ve bu maçların 1’ini Fenerbahçe kazanırken diğer karşılaşma ise berabere bitmişti. 20 Ocak 2007’de oynanan grup aşaması mücadelesinde o zamanın ismiyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe’ye 5-0 mağlup olmuş ve grubu sonuncu bitirmişti. Son kupa mesaisini ise bu sezon yarı final ilk karşılaşmasında oynayan Başakşehir ile Kanarya, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı.

Yalçın ve Ufuk geri dönüyor

Çaykur Rizespor maçından sonra yaşanan olaylardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan (PFDK) 5 maç men cezası alan ancak daha sonra bu cezaları 3 maça düşen Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan’ın cezaları bitti. Yönetim tarafından da affedilen futbolcular, görev verilmesi halinde yarın oynanacak müsabakada Fenerbahçe’ye karşı forma giyebilecek.

Düdük Meler’de

Ülker Stadyumu’nda yarın saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Ekrem Kan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x