KAHVALTIDA BUNLARI YERSENİZ KİLO VEREBİLİRSİNİZ!

KAHVALTIDA BUNLARI YERSENİZ KİLO VEREBİLİRSİNİZ!

KAHVALTIDA BUNLARI YERSENİZ KİLO VEREBİLİRSİNİZ!

08 Haziran 2017 - 20:30

Sabah Tükettiğinizde Kilo Vermenizi Kolaylaştıracak 6 Yiyecek Sabahları aç kalmamak gün içindeki enerji düzeniniz için çok önemlidir. Yanlış kullanılan enerji kaynakları sonucu kötü beslenme ortaya çıkabiliyor ve bu durum yazın plajlarda saklamak için bin türlü şekle girdiğiniz vücut bölgelerini yaratıyor. İşte kilo vermenizi kolaylaştıracak 6 besin...
Sabah yediğiniz haşlanmış yumurtanın gün içinde sizi ne kadar tok tuttuğunu fark edince gözleriniz yaşaracak. Gün içindeki tokluk sizi daha az abur cubur tüketmeye yönlendirecek ve bir bakmışsınız kilolar gidiyor.
Kahvenin kafein içermesi genel olarak kahve zararlıdır algısını oluşturur ancak kahve antioksidan özelliği ile sağlığa çok faydalıdır. Kahve dünyadaki en iyi antioksidan kaynağıdır.
Sabahları az sütle karıştırdığınız bir kâse yulaf ezmesi hem sizi tok tutar hem de sağladığı enerji ile güne hazır başlamanıza neden olur.
Az miktarda yoğurt sabahları sindiriminizi rahatlatır ve bir önceki günden üzerinizde baskı yaratmak için bekleyen arkadaşlarınızdan kurtulmanızı sağlar. Ama kilit kelime ‘az'. Unutmayın, fazlası zarar.
Yeşil çayın birçok yararı var. Hepsini yazmaktansa sizi en çok etkileyecek olanları sıralamakta yarar var. Dinç tutar, beyni korur, zayıflamaya yardımcı olur, kolesterol ve şekeri düzenler. Daha ister misiniz?
Sofralarımızın baş köşesinde bir yeri hak eden lor peyniri için ne desek az. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirir, içindeki proteinler sayesinde kas sakatlıklarına iyi gelir. Bütün bunların yanında asıl konumuz olan zayıflamaya da yardımcı olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x