Emrah Karaduman’ın son durumu...

Emrah Karaduman'ın son durumu...

Emrah Karaduman'ın son durumu...

12 Mart 2017 - 23:10

Eskişehir'de Aleyna Tilki'nin bir hayranı tarafından bıçaklanan müzisyen Emrah Karaduman'ın sağlık durumunda yeni gelişme!Bir gece kulübünde sahne almak için Eskişehir'e gelen müzisyen Emrah Karaduman (32) ile şoförü Volkan K., konakladıkları otelin önünde Enis D.'nin bıçaklı saldırısına uğramıştı. Karaduman ve şoförünün tedavileri ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam ediyor.

EMRAH KARADUMAN İÇİN YARIN KRİTİK GÜN
Sırtında 3 santimetre, göğsünde 3 santimetre ve karın bölgesinde 10 santimetre bıçak darbeleriyle hastaneye getirilen Emrah Karaduman'ın tedavisine ilişkin bilgi veren Prof. Dr. Serdar Erkasap, ünlü müzisyenin tedaviye olumlu cevap verdiğini ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Erkasap, Karaduman'ın bugün de yoğun bakımda kalacağını, yarın yapılacak kontrollerinin ardından yoğun bakımdan çıkma ihtimalinin olduğunu belirterek, 2-3 gün içerisinde servise almayı planladıklarını kaydetti.

Şoför Volkan K.'nın ise tedavisinin serviste devam ettiği ve 2-3 gün içerisinde taburcu edilebileceği öğrenildi.

12 SAATTE SERBEST BIRAKILDI 
Öte yandan, Karaduman ve şoförüne bıçakla saldıran Enis D.'nin, Aleyna Tilki'ye platonik aşık olduğu ortaya çıkmıştı. Saldırgan, dün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartı ile serbest bırakıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x