BU MESLEĞE SAHİP OLAN ERKEKLER YATAKTA DAHA İYİYMİŞ!

BU MESLEĞE SAHİP OLAN ERKEKLER YATAKTA DAHA İYİYMİŞ!

BU MESLEĞE SAHİP OLAN ERKEKLER YATAKTA DAHA İYİYMİŞ!

23 Ekim 2017 - 23:30

Farklı meslek gruplarına sahip eşleri olan evli kadınların katıldığı bir araştırmada, mesleklere göre erkeklerin cinsel hayatları araştırıldı. Yapılan araştırmalarda mesleklere göre değişkenlik gösteren seks hayatı sizleri de oldukça şaşırtacak. İşte hangi meslekteki erkekler yatakta ne kadar iyi sorusuna cevap niteliğinde olan bilgiler…

İşte yapılan araştırmalarda ortaya çıkan şaşırtıcı sonuçlar…

Sanatçılar ve sanatla uğraşanlar

Yatakta en iyi olan erkekler sanatçılardan çıkıyor. %100'ü ön sevişmede "mükemmel" olarak değerlendirilirken %73'ü eşlerini tam anlamıyla tatmin edebiliyor.

İnşaatçılar 

Yatakta en iyi olan meslekteki erkekler sıralamasında inşaatçılar ikinci sırada yer alıyor.

%58'i haftada 2 kereden fazla seks yapıyor. %66'sı sarılmayı seviyor ve %57'si sekste "mükemmel" veya "oldukça iyi" olarak değerlendiriliyor.

Mühendislerve mimarlar 

Ön şevişmede %90'ı gayet iyi olarak değerlendiriliyor. Ancak sadece %70'i yatakta eşlerini tam anlamıyla tatmin edebiliyor.

Müdürler 

Yüzde 30 oranında en iyi seks yapan meslek grupları arasında yer alıyor.  Ancak müdürlerin otoritesi yatakta da kendini gösteriyor. %30'u eşlerinin bu gece olmaz sözünü asla kabul etmiyorlar.

Fabrika işçileri 

Eşlerine göre %59'unun seks hayatı daha iyi olabilir. %20'sinin eşleri ise seks hayatlarından hiç memnun değil. Ancak seks konusunda oldukça maceracılar ve %36'sı yeni pozisyonlar denemekten çekinmiyor.

Polisler, postacılar, itfaiyeciler 
Üniformalı çalışanların %85'i sekste ortalamanın baya üzerinde yer alıyorlar.  Ancak %25'i ön sevişmeyi reddediyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x