’Daha cesur sahneler vardı, ama...’

'Daha cesur sahneler vardı, ama...'

'Daha cesur sahneler vardı, ama...'

29 Mart 2017 - 20:30

Müzisyen Soner Sarıkabadayı, 'Tekâmül' adını verdiği şarkısının tanıtımını yaptı. Etiler'deki Sahne adlı mekanda radyocu ve gazetecilere şarkısını ve klibini tanıtan şarkıcı, kısa bir performans sergiledi.Nihat Odabaşı'nın imzasını taşıyan 'Tekâmül' klibinde Tamara Butikova ile cesur pozlar veren Soner Sarıkabadayı, sahne performansından sonra kamera karşısına geçti.

Yeni şarkıcı hakkında konuşan Sarıkabadayı, "Şarkımı çok seviyorum, herkesin seveceğini düşünüyorum. Yaptığım işin en iyisini yaptığıma inanıyorum, her zaman Allah'ıma güveniyorum" dedi.

Klipte model Butikova ile verdiği cesur pozlar hakkında konuşan şarkıcı, "Klibi çekerken Nihat, 'Sende gördüğümü insanların da görmesini istiyorum' dedi. Ona her zaman güvendiğim için farklı bir şey ortaya çıktı, ben de çok farklı olduğunu düşünüyorum" dedi. 

"DOĞRU ZAMANDA KISMETİM GELİR"

'Tekamül' adını verdiği şarkısının olgunlaşmak anlamına geldiğini belirten şarkıcı, "Her zaman bu olgunluğumun üzerine koymaya çalışıyorum, kendi formumun daha da bulmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Klipteki seksi pozların daha çok olduğunu belirten Sarıkabadayı, "Daha ileri sahneler vardı, ancak Nihat bu sahneler fazla gelir diyerek çıkarmamızı istedi" dedi.

Seksi bir erkek olup olmadığı sorusuna Sarıkabadayı, "Seksi olmam gereken yerde öyleyim, ama şimdi size olamam" yanıtını verdi.

Uzun süredir aşk hayatında sessiz olan şarkıcı, "Doğru zamanda ortaya çıkarmak önemli, ben de bunun için doğru zamanın gelmesini bekliyorum. Her insan kendi kısmetini arıyor, doğru zaman olmadığı için karşıma çıkmıyor herhalde" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x