Aşkın kanıtı

Aşkın kanıtı

Aşkın kanıtı

08 Haziran 2017 - 22:10

Çapkınlıklarıyla sık sık objektiflere yakalanan Ahmet Kural’ın Sıla’yı aşka ikna etmek için uzun süre dil döktüğü konuşuluyor.

BU yazın ilk sürpriz aşkına imza atan Sıla ile oyuncu Ahmet Kural'ın birlikte olduğuna dair ilk kare ortaya çıktı. Geçtiğimiz ay Bodrum'da kaçamak yapan ikilinin dedikodu kulislerinde dolaşan birlikteliği önceki gün bir fotoğraf karesiyle ispatlandı. Güzel şarkıcının başını sempatik oyuncunun omzuna yasladığı samimi pozu 'Aramızda Kalmasın' programında yayınlandı. 34 yaşındaki Ahmet Kural'la 36 yaşındaki Sıla'nın aşkı da böylece kanıtlanmış oldu. 

 

BASINA HENÜZ POZ YOK... 

Aşk haberleri için sessiz kalan ikiliden Ahmet Kural'ın çevresine güzel şarkıcıyla birlikte olduğunu kabul ettiği de öğrenildi. Birbirlerini sosyal medyada takip edip fotoğraflarını beğenen olay çift, şimdilik aşklarına dair paylaşım yapmaktan sakınıyor. Bu arada sürpriz ikili, bir arkadaşlarının 21 Mayıs'taki düğününe birlikte katılarak aşklarını orada da ilan etmişti.

 

Çapkınlıklarıyla sık sık objektiflere yakalanan Ahmet Kural'ın Sıla'yı aşka ikna etmek için uzun süre dil döktüğü konuşuluyor.

Kendinden 2 yaş küçük oyuncu ile aşk yaşayan Sıla'nın bu birlikteliği hayranlarını ikiye böldü. Kimileri çifte mutluluklar dilerken kimileri de ikiliyi birbirine yakıştırmadı.

 

.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x