GÖKHAN TÜRKMEN’DEN KIZLARINA ANLAMLI MESAJ

GÖKHAN TÜRKMEN'DEN KIZLARINA ANLAMLI MESAJ

GÖKHAN TÜRKMEN'DEN KIZLARINA ANLAMLI MESAJ

08 Mart 2017 - 13:43

Oynadığı ‘Gümüş’ dizisiyle Orta Doğu’da tanınan Songül Öden, Laha dergisine kapak oldu. Oyuncu, röportajda hayatta en çok değer verdiği ilkelerini anlattı
Oynadığı dizilerle büyük hayran kitlesine ulaşan Songül Öden, Laha dergisiyle özel kapak çekimi yaptı. Oyuncu, Orta Doğu ülkelerinde en çok takip edilen derginin fotoğraf çekimi için geçtiğimiz hafta Dubai’ye gitti. Orta Doğu’da Kıvanç Tatlıtuğ’la başrolünü paylaştığı ‘Gümüş’ dizisiyle adından söz ettiren Öden, “Geniş bir coğrafyada tanınmak ve sevilmek çok mutluluk verici” dedi. Özel hayatında utangaç bir yapıya sahip olduğunu da anlatan oyuncu, hayatta en çok değer verdiği ilkelerini, ‘Dürüstlük, sadelik ve vicdan’ olarak sıraladı. Öden, “Aşk sizin ne ifade ediyor?” sorusuna ise “Hayatı yaşanılır kılan en güzel duygu. Kadın ile erkek birbirini ve dünyayı tamamlar. Onlar olmadan ne aşk, ne arkadaşlık, ne de hayat olur” yanıtını verdi. 
‘Senaryo önemli’

Rol aldığı projelerde senaryonun çok önemli olduğunu belirten oyuncu, “Hem komedi hem de dram oynadım. Tiyatroda, müzikallerde dans edip şarkı söyledim. Farklı şeyler oynamak benim için çok önemli” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x