CHP’Lİ BOZKURT’A SERT TEPKİ! HADİ BİZİ DENİZE DÖK...

CHP'Lİ BOZKURT'A SERT TEPKİ! HADİ BİZİ DENİZE DÖK...

CHP'Lİ BOZKURT'A SERT TEPKİ! HADİ BİZİ DENİZE DÖK...

10 Nisan 2017 - 08:21

Referandum çalışmaları kapsamında  Beyşehir ilçesine gelen CHP Konya Milletvekili Bozkurt'a, konuşma yapacağı  kahvehaneye girişi esnasında Atatürk Anıtı önünde toplanan bir grup, ellerinde  Türk bayrağı açıp "Denize dök hadi bizi" diyerek tepki gösterdi
Referandum çalışmaları kapsamında Beyşehir ilçesine gelen  CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a, konuşma yapacağı kahvehaneye girişi  esnasında Atatürk Anıtı önünde toplanan bir grup, ellerinde Türk bayrağı açıp  "Denize dök hadi bizi" diyerek tepki gösterdi.

Araçtan inen Bozkurt'u kahvehaneye girişi esnasında Anıt alanında  bekleyen bir grup protesto etti.

Bozkurt'a yuh çeken ve "Vatan hainisiniz, Hüsnü alçak" sözleriyle  tepki gösteren grubun arasından yumurta ve yabancı cisimler atıldı. Bu duruma,  "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları ve alkışlarla karşılık veren  CHP'lilerle grup arasında gerginlik yaşandı.

Polis, caddede olağanüstü güvenlik önlemi aldı.

Bozkurt, kahvehanede yaptığı konuşmada, tepkiye neden olan "Denize  dökeriz" sözlerine değindi. Kendisini herkesin tanıdığını belirten Bozkurt, şöyle  konuştu:

"Ben 20 yıl ordunun üniformasını giymiş, Kıbrıs harekatında 7 ay  çadırda yatmış, bu memlekete 44 yıldır hekim olarak hizmet eden, iyi kötü bir  tıbbi diploması alacak kadar zekası olan, söylediği her lafı da bilen bir adamım.  Dediğim budur, dedim ki bu millet, aziz Türk milleti bu anayasadaki, bu tuzağı  bilsin, yüzde 1'i bile evet demez ama olur ya bilmediğinden, bilinmediğinden evet  çıkarsa, kimse heveslenmesin. Kim, bu tuzağı kuranlar, heveslenmesin, biz yine  Samsun'a çıkarız, bak gene söylüyorum arkadaş, yine Samsun'a çıkarız, oradan  Amasya'ya, Erzurum'a, Sivas'a, Ankara'ya geliriz, oradan hep beraber bütün  millet, İnönü, Sakarya, Dumlupınar, İzmir'e kadar ulan sizi de sizin de yedi  göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri denize dökeriz. Söylüyorum, benim  sözüm, bu tuzağı, bu anayasanın içine koyan  ve ülkemi bölmek  isteyen   emperyalistlere  ve onlara...  Çeşitli Türkiye üzerine oyunlar oynayarak, terör  örgütleriyle  bu ülkeyi yıkmak isteyen hainleredir,  kimsenin üzerine alınacağı  hiçbir laf yoktur, evet  diyenler bizim yurttaşımızdır, hayır diyenler bizim  yurttaşımızdır, ama bu anayasanın  verdiği yetkiyle bu ülkeyi bölmek isteyenler   bu ülkeyi Suriye'ye, bu ülkeyi Irak'a, bu ülkeyi Libya'ya,  bu ülkeyi Mısır'a, bu  ülkeyi Afganistan'a döndürmek isteyenleri unutmasınlar, biz Mustafa Kemal'in  askerleriyiz  derken hamaset yapmıyoruz."

Bozkurt'a konuşmasının ardından kahvehane çıkışında da tepki  gösterildi.

Bozkurt, polisin oluşturduğu güvenlik koridoru içerisinde aracına  binerek ilçe merkezinden ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x