HAKAN EREN AÇIKLADI! ’DEMET AKALIN ÇOK İSTİYOR...’

HAKAN EREN AÇIKLADI! 'DEMET AKALIN ÇOK İSTİYOR...'

HAKAN EREN AÇIKLADI! 'DEMET AKALIN ÇOK İSTİYOR...'

13 Mayıs 2017 - 14:53 - Güncelleme: 15 Mayıs 2017 - 15:00

‘Saplantılı Hayranlarımdan Ürperten Mesajlar Aldım’

Narlıdere Belediyesi’nin Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışı kapsamında gerçekleştirilen bahar konserlerinin sunumunu, her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü sunucu Hakan Eren üstlendi.

Konser öncesi İzlenen Haber mikrofonuna konuşan Eren, çocukluk hayalinin pilotluk, mesleğinin elektrik mühendisliği olduğunu, emekli olduktan sonra da sanat camiasının içinde yer aldığını belirterek ‘Çocukken hep pilot olmayı isterdim, büyüyünce güzel sanatlar ile ilgilenmek, bu alanda eğitim almak istedim fakat babam mühendislik isteyince, onu dinleyerek elektrik mühendisi oldum. Bu alanda da Türkiye’de önemli projelere imza attım. Birçok otelin aydınlatma işini üstlendim, Kız Kulesi’nin aydınlatma projesi bana ait. 20 yıl sonra yani emekli olunca sanat dünyasına girdim. Gençlik hayalimi gerçekleştirdim yani. Radyo programları ile başladım. Nostalji Müzik ile ilgili bir projeye imza attım. Nostalji müziği tekrar gündeme getirdim. Plaklar üzerinde kalmış veya yok olmuş şarkıları, dijital ortama aktardım. Issız Adam filmi müzikleri ile de nostaljinin hakkı verilmeye başladı’ dedi.

‘Radyo Programcıları Kendileri Olamıyor’

Türkiye’de radyo programcılığının seki etkisini yitirdiğinin altını çizen Hakan Eren, ‘Artık radyolar otomasyon sistemine döndü, Sunucular, kendi istedikleri parçalar yerine, genel yayın yönetmenin seçtiği şarkıları çalıyor. Radyo Programcıları artık, maalesef kendileri değiller. Son on yıldır, patlayan bir radyocu yok, dinleyici kitlesi olanlar, hep eski radyocular. Türkiye’de radyo camiasının durumunu pek iyi göremiyorum.’

‘Korkutan Mesajlar Aldım, Evlenme Teklif Edenler Bile Var’

Dinleyicilerinden evlenme teklifi ve ürperten mesajlar aldığını vurgulayan Eren, açıklamasını; ‘Ben bu işe başladığım zaman, sosyal medya Türkiye’deydi. Dolayısıyla gizemli kalmadım. Nostalji programları yapıyorum ve bunu sesim güzel olduğu için değil, bilgi sahibi olduğum için yapıyorum. Ayla Algan’dan ders aldım, sektörde 20. Seneme giriyorum. Ben ilk yayına çıktığımda aynı zamanda ilk defa mikrofonu elime alıyordum. Bu yirmi sene içinde dinleyicilerimden ilginç mesajlar da aldım. Beni ürpertenler de oldu. Evlenme teklif edenler var. Buna rağmen saplantılı hayranlarım tabi ki oldu, çok ilginç mesajlar aldım. Evlenme teklif edenler oldu. Best FM’den Cem Arslan’ın başına gelenler, çok korkutucuydu. Bu kadar ileri gitmek bana çok saçma geliyor. Tabi ki, herkes herkese hayran olabilir lakin, hayranlığı abartmamak gerekiyor.’ Diye sürdürdü.

‘Çalıştığım İnsanlar, Çalışmaktan Mutluluk Duyduğum İnsanlar’

‘Ben çalışmaktan keyif almadığım ya da beni yoracak insanlar ile çalışmıyorum. Sosyal medya hesaplarımda, fotoğrafını gördüğünüz tüm ünlüler, çalışmaktan keyif aldığım kişiler. Projeler de aynı şekilde. Gazino Show, benim en keyif aldığım projelerden biridir. Gazino kültürü çok özel ve güzel bir kültür ve ben o kültürün devam etmesini isterdim.’

‘Ben Proje Adamıyım’

‘Ben proje bazlı çalışmayı seviyorum. Altın Mikrofon Şarkı Yarışması ve Çocuk Diskosu da güzel ve özel projelerdi.’

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x