NEVVAR - SALİH İŞGÖREN VAKFI (9)

NEVVAR - SALİH İŞGÖREN VAKFI (9)

Eğer bu iddialar doğru ise, vah vah!!!

13 Ekim 2017 - 10:09

Bugün yazı dizimize kaldığımız yerden devam ediyorum. Dün yazamadığım için çok özür dilerim.
 
Dosya bir hayli ilginç ve şaşırtıcı. Şaşırtıcı diyorum çünkü bunca ihbar ve vakıf yöneticilerinin çoğu FETÖ Örgütü ile bağlantıları olduğu açıkça yazılacak ve gelinen süreç bu olmamalı diye düşünmeden edemiyorum.
Bu dosya korunmakta mı yoksa iş çoğunlundan mı sürüncemede kalmış diyeceğim lakin Türkiye’nin en önemli konusu bana göre FETÖ yapılaşması.
 
Gerçi şaşırmamak lazım, çünkü polisten aldığı bilgiyi Ahmet Küçükbay’a iletilecek “kaç” diyen o kişiler aramızda dolaşmaya devam edecek.
 
Konuyu dağıtmadan İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusuna devam edeyim.
 
“Halbuki gelinen süreçte bu kişilerin kaçak oldukları, Türkiye’yi terk ettikleri, haklarında yakalama kararı bulunduğu, hatta Mustafa ÖKMEN, Ergüder CAN’ın tutuklandığı herkesçe bilinmektedir. Tek başına bu durum dahi Remzi Köse tarafından objektif bir rapor hazırlanmadığını, hazırlanan raporla yalnızca vakfı ele geçirmeye yönelik FETÖ/PDY terör örgütü faaliyetlerini kolaylaştırdığını ve vakfa dadanıp Remzi KÖSE ile irtibatı sağlayan kişilerin aslında FETÖ/PDY Terör Örgütü üyeleri ile iş tuttuğunu göstermektedir.”
 
Bu iddialar çok ciddi, Vakıflar Müfettişi’ne cevap hakkı doğmakta ve eğer yazıyı okuyorlarsa yada yakınları tarafından okunuyorsa, bu iddialara cevabı varsa yayınlarınız.
 
Kaldı ki suç duyurunda, kaleme alınan yazıda, “tüm bu gelişmeler Temiz Eller Gazetesi tarafından da haber yapılmış, vakıfta dönen bu yolsuzluklar İzmir Kamuoyuna duyurulmuştur”
 
Bu ilişki ağı içinde yukarıda isimleri zikredilen FETÖ/PDY Terör Örgütü mensuplarının ifadeleri ivedilikle alınmalıdır. Özellikle mali hareketleri takip eden ve vakıftan aktarılan paraları bilen FETÖ/PDY Terör Örgütü üyesi Mesut ŞAHİN’in ifadesi Sayın savcılığınız bakımından aydınlatıcı olacaktır.
 
Bu iddialar karşısında yazarken şaşkınlığım artıyor!

“Bu ifadelerin yanında Nevvar Salih işgören Vakfının tüm mali kayıtları inceleme altına alınmalıdır. Vakıftan Ömer Şener’in sahibi olduğu GÜRMER Şirketine ve yine kendisinin kurduğu YETA, ASMİN, ASKAYA, SERAP Şirketlerine aktarılan paralar tespit edilmelidir. Bu şirketler doğrudan FETÖ/PDY Terör Örgütü faaliyetlerine aracılık etmiştir.”
 
Eğer iddia edildiği gibi, “Bu şirketler doğrudan FETÖ/PDY Terör Örgütü faaliyetlerine aracılık etmiştir.” Bu bile başlı başına büyük suç.
 
Bu şirketler hala faal olarak çalışmakta mıdırlar?
 
Dilekçenin devamında ise;

“Basından takip edildiği gibi sıradan bir vatandaş, Bankasya’ya 200,00-TL para yatırdı diye görevinden ihraç edilmekte, gözaltına alınmaktadır. Ancak eğer FETÖ/PDY Terör Örgütü ile gerçekten mücadele edilmek isteniyorsa “heybedeki büyük turpa” bakmak gerekmektedir. Heybedeki büyük turp ise Nevvar Salih İşgören Vakfı’ndaki yolsuzlukların incelenmesi ile ortaya çıkacaktır. Bankasya’ya 200,00-TL para yatıran sıradan vatandaşın terör örgütüyle iltisaki ile Nevvar Salih İşgören Vakfı’ndan 2.000.000,00-TL’ye yakın para alan ASMÎN şirketinin, bu şirketin perde arkasındaki sahibinin (Ömer ŞENER) ve görünen sahiplerinin (Ali Bekar) FETÖ/PBY Terör Örgütü ile iltisaki aynı değildir. Bu vakıftaki yolsuzluklar bağlantılı şirketler, FETÖ/PDY Terör Örgütü üyelerinin vakfı ele geçirme çabaları, bu teröristlere koruma sağlayan siyasetçiler tespit edildiğinde İzmir’deki tüm FETÖ/PDY Terör örgütü yapılanması çorap söküğü gibi ilerleyecektir.”
 
İddia edilen siyasetçiler kimler? Elbet savcılık bu konuda çalışmalar yapmaktadırlar.
 
Devam ediyorum dilekçeye;
 
“Tüm banlara rağmen ne yazık ki sağladıkları siyasi koruma ile bu vakfın yönetim kurulu başkanlığı hala FETÖ/PDY Terör Örgütü üyesi, Ege Bölgesi sorumlusu Erol URGUN tarafından yürütülmektedir. Bu çerçevede savcılığınız tarafından titiz bir inceleme yürütülmelidir.”
 
Mütevelli heyete alınan Erol URGUN şu an nerede?
 
BYLOCK kullanıcısı olduğu doğru mudur?
 
Bu soruların cevabı beni oldukça düşündürüyor!
 
Eğer iddialar doğru ise, bu olaylar zinciri yıllara sair ince ince işlenmiş olaylar.
 
Vakfın zenginliği söz konusu olunca, FETÖ Örgütü elbet bu vakfa dadanmıştır diye de düşünmeden edemiyorum.
 
Yarın dilekçenin devamında yer alan gayrimenkul satışlarıyla devam edeceğim.

Gaze-temiz

 

SALİH İŞGÖREN VAKFI (1) HABERİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

NEVVAR-SALİH İŞGÖREN VAKFI (2) HABERİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

NEVVAR-SALİH İŞGÖREN VAKFI (3) HABERİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

NEVVAR-SALİH İŞGÖREN VAKFI (4) HABERİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

NEVVAR-SALİH İŞGÖREN VAKFI (5) HABERİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

NEVVAR-SALİH İŞGÖREN VAKFI (6) HABERİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

NEVVAR-SALİH İŞGÖREN VAKFI (7) HABERİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

NEVVAR-SALİH İŞGÖREN VAKFI (8) HABERİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x