2 AİLE BİRBİRİNE GİRDİ! 5 YARALI, 8 GÖZALTI

2 AİLE BİRBİRİNE GİRDİ! 5 YARALI, 8 GÖZALTI

Şanlıurfa'da, akraba olan 2 ailenin fertleri arasında tüfek, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada, 5 kişi yaralandı, 8 kişi ise gözaltına alındı.

30 Haziran 2017 - 16:33

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde, akraba 2 ailenin fertleri arasında çıkan, tüfek, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada, 5 kişi yaralandı. Olay yerine zırhlı araçlarla gelen polis ekipleri, kavgayı güçlükle yatıştırırken, 8 kişi gözaltına alındı.

TÜFEKLE HAVAYA ATEŞ AÇILDI
Sabah saatlerinde Ayvanat Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 'Canlı' soyadlı iki akraba aile fertlerinin arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında aralarında kadınların da bulunduğu taraflar birbirine taş ve sopalar ile saldırdı. Bu sırada kim tarafından kullanıldığı bilinmeyen tüfekten de havaya ateş açıldı.

5 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAVGADA 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
İhbar üzerine olay yerine zırhlı araçlarla gelen polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada, taş ve sopalara hedef olan 5 kişi yaralandı. Yaralılar, çağırılan ambulanslarla tedavi için Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülürken, polis ekipleri araştırmasında kavgaya karıştığını saptadığı 8 kişiyi gözaltına aldı. Kavgaya ilişkin soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x