"2019 SEÇİMLERİ TARİHİ ÖNEME SAHİP"

"2019 SEÇİMLERİ TARİHİ ÖNEME SAHİP"

17 Şubat 2018 - 16:55

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Eskişehir 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Eskişehir 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşuyor. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar;

"DÜNYA 5'TEN BÜYÜKTÜR"

Maşallah bugün Eskişehir kabına sığmıyor, destan yazıyor. Bu millet 15 Temmuz gecesi olduğu gibi canı pahasına meydanı cuntacılara bırakmayacaktır. Böyle bir milletin evladı olduğum için Allaha'a hamd ediyorum. Dünya 5'ten büyüktür. Bunu bilenler biliyor, bilmeyenler de bilecektir. Bu güzel birlikteliğimiz her geçen gün kalkınan Eskişehir için yeni bir dönemim kapılarını aralamasını ümit ediyorum.

"2019 SEÇİMLERİ TARİHİ ÖNEME SAHİP"

Kongrelerimizle hem kadrolarımızı yeniliyoruz hem de kardeşliğimizi tahkim ediyorum. 2019 seçimleri tarihimizin en kritik seçimlerinden biri olacak. Türkiye 2019 seçimlerinde alçağı özgüvenle 20171'e yürüyecektir. Türkiye'nin 2019 kavşağını da başarı ile dönmekten başka şansı yoktur. 2019 seçimleri tüm kazanımların oylaması olacak.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Eskişehir 6. Olağan İl Kongresi öncesi vatandaşlara seslendi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

"ALLAH'IN İZNİ İLE ZAFER YAKINDIR"

Şu anda Afrin yolunda olanlara Allah'tan yardımlar diliyorum. Sabah itibariyle 1895 terörist etkisiz hale getirildi. Allah'ın izni ile zafer her an daha yakındır. Bu teröristler karşısında inançlı Mehmedimiz, imanlı milletimizin duaları ile zaferi kucaklayacaklar.

"İLK HIZLI TRENİ BİZ YAPTIK"

Ekonomide attığımız adımlar ortada. Türkiye'yi 3 kat büyüttük. İlk hızlı treni biz yaptık. Cumhuriyet tarihinde bize nasip oldu. İlk olarak da Eskişehir'de yaptık. Modern Türkiye'ye ne layık ise onu yapıyoruz. Lafla peynir gemisi yürümüyor.

Arka arkaya öğretmen atamaları geliyor. Bizim dönemimizde yapılan atamalar hiçbir dönemde yapılmadı. Biz görevimizi yaptık. Daha iyisini yapacağız.

.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x