AB ve NATO’dan Ortak Açıklama!

AB ve NATO'dan Ortak Açıklama!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula Von Der Leyen Ukrayna-Rusya gerilimine yönelik canlı yayında yaşanan son gelişmelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Stoltenberg, yarın çevrim içi NATO zirvesi olacağını açıkladı. Michel ise "Avrupa Birliği olarak birlik içindeyiz, kararlıyız ve güçlüyüz. Rusya'dan hesap soracağız" dedi

24 Şubat 2022 - 16:19

Son dakika... AB ve NATO'dan Ukrayna mesajı: Rusya'dan hesap soracağız

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula Von Der Leyen Ukrayna-Rusya gerilimine yönelik canlı yayında yaşanan son gelişmelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Stoltenberg, yarın çevrim içi NATO zirvesi olacağını açıkladı. Ursula Von Der Leyen, Rusya’ya karşı yaptırımları yakında açıklayacaklarını duyurdu.

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel ise "Avrupa Birliği olarak birlik içindeyiz, kararlıyız ve güçlüyüz. Rusya'dan hesap soracağız" dedi.

 

ŞU ANDA AVRUPA'DA SAVAŞ VAR

Gün içerisinde daha önceden konuşma yapan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Şu anda Avrupa'da savaş var" ifadesini kullandı ve "Rusya büyük bedeller ödeyecek. Askeri desteğimizi artıracağız. Rusya'nın işgalinin karşısındayız. Uluslararası hukukun bu şekilde ezilmesini kabul edemeyiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x