Acı Haberler Peş Peşe Geldi!

Acı Haberler Peş Peşe Geldi!

28 Ağustos 2020 - 10:50

Son bir haftada 5 doktor koronavirüs yüzünden hayatını kaybetti. Mart ayından bu yanaysa 55 sağlıkçıyı aldı virüs aramızdan. Doktorlar aylardır kurallara uyulması konusunda uyarıyor. Ancak çoğunluk hayatına eskisi gibi devam ediyor

Koronavirüsle savaşta en ön cephedeler. Aylardır, bu giysilerin içindeler. Sevdiklerine sarılamıyor, o kadar önleme rağmen hayatlarını kaybediyorlar.

Maske takılmadı, düğünlerde halaylar devam etti. Asker uğurlamalarında, kına gecelerinde, pazarda, sokakta, tatilde korona virüs yokmuş gibi davranıldı.

İşte bu duyarsızlıklar son 1 haftada Urfa'da Doktor Abdurrahman Demir'i, Sinop'ta Doktor Engin Ünaldı'yı, Ağrı'da Doktor Ahmet Aydın'ı, Trabzon'da Doktor Refik Ceylan'ı ve Mersin'de Doktor Turgut Erkutlu'yu aramızdan aldı.

Doktorlarımız öncelikle insan, anne, baba, kardeş çocuk. Onları kaybetmek, dünyayı kaybetmek. Ama başka bir boyutu daha var Doktorlamızı bu kadar hızlı, sağlık personelimizi bu kadar hızlı kaybedersek Kovid 19 tedavisini kim yapacak? Bunu düşünüp en azından maske takmanız lazım.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x