Açıklama Geldi!

Açıklama Geldi!

09 Temmuz 2021 - 13:59 - Güncelleme: 09 Temmuz 2021 - 14:09

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

"Bir başka Diyarbakır inşa ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın önemli bir gayreti var. Bunları bitirip sahiplerine teslim edeceğiz.

AŞILAMA ÇALIŞMALARI: Aşılamada 58 milyonu aşmış vaziyetteyiz. Diyarbakır'da aşılamadaki isteksizliği de gidereceğiz. Vatandaşlarımızı aşı olma noktasında aynen batı illerinde nasıl oluyorsa, Diyarbakır'da da aşının süratle aşılanmanın olacağına inanıyorum. Aşıyı ne kadar teşvik edersek buralarda da Covid olayı daha da azalacaktır.

KURBAN BAYRAMI: Onunla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Tatil süreci 10 gün kadar dolaşıyor. Bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım.

HÜKÜMET SİSTEMİ: Bu sistem ülkemiz için çok hayırlı ve faydalı olmuştur. Karar mekanizmaları daha seri çalışıyor. Kararlarını daha rahat alıyor. Böyle bir sistemi yakalamakla çok daha verimli neticeler alınmaya başlanmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x