AK Partili Turan: CHP’nin mevcut yönetimi pusulasını...

AK Partili Turan: CHP'nin mevcut yönetimi pusulasını şaşırmıştır

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "CHP, Mehmetçik'imize moral vermek için sınıra giden kimi sanatçılarımızın duruşunu eleştirebilir, heyette bazı isimlerin olmamasına kızabilir. Ancak topyekun bu sanatçılarımıza hakaret etmek, onları rezil olarak nitelendirmek bizzat CHP'nin nasıl bir rezalet içine düştüğünü gösterir." dedi.

06 Nisan 2018 - 14:45

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bazı sanatçı ve  sporcularla Zeytin Dalı Harekatı'na destek için askerlere moral vermek amacıyla  Hatay'a gitmesini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.
AA muhabirine yaptığı açıklamada Turan, CHP'nin, sadece kendisine  benzeyenlere yaşam alanı tanıyan bir zihniyete sahip olduğunu söyledi.

CHP'nin, Mehmetçik'e moral vermek için sınıra giden bazı sanatçıların  duruşunu eleştirebileceğini, heyette bazı isimlerin olmamasına kızabileceğini  vurgulayan Turan, "Ancak topyekun bu sanatçılarımıza hakaret etmek, onları rezil  olarak nitelendirmek bizzat CHP'nin nasıl bir rezalet içine düştüğünü gösterir."  ifadesini kullandı.

"Pusulasını şaşırmış bir yönetim"

Turan, ağzını açan her CHP yetkilisinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan ve AK Parti'nin toplumu gerdiğini, kutuplaşmaya yol açtığını söylediğini  anımsatarak ancak CHP yetkililerinden gelen sözlerin, toplumu kimin gerdiğini  gösterdiğini dile getirdi.

Terörle mücadeleye destek veren sanatçıları, savaşa destek olmakla  suçlayacak kadar pusulasını şaşırmış bir yönetim bulunduğunu belirten Bülent  Turan, "CHP'nin mevcut yönetimi, CHP seçmeni açısından da bir yüktür artık.  Cumhuriyetin kurucu partisinin ülkenin selameti için bu yönetimden kurtulması  gerekiyor. Kılıçdaroğlu'nun üslubu siyasi etiğe ve siyasi adaba uygun bir dil  değildir. Bu dil, düşmanlık üreten, gerginliğe yol açan bir dildir. Toplumsal  birliği yaralayan bu dil siyaset kurumuna zarar veriyor." değerlendirmesinde  bulundu.

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x