Akhisar Belediyespor - Galatasaray Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor - Galatasaray Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Denizli Transferde henüz düşündüklerimizi gerçekleştiremedik Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan Adaletli bir skor ortaya çıktı Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda son 16'ya çıkmayı garantileyen Galatasaray, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

20 Ocak 2016 - 11:23

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçının ardından

Galatasaray Teknik Direktörü Denizli Transferde henüz düşündüklerimizi gerçekleştiremedik

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan Adaletli bir skor ortaya çıktı

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda son 16'ya çıkmayı garantileyen Galatasaray, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 26. dakikasında Abdulkadir'in golüyle yenik duruma düşen sarı-kırmızılılar 39. dakikada Umut'un kafa golüyle skoru eşitledi. Bu sonuçla Galatasaray puanını 13'e yükseltirken, 5 puana çıkan Akigo tur şansını Karşıyaka ile deplasmanda oynayacağı son maça bıraktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor beraberliğinin ardından olumlu bir görüntü sergilediklerini söyledi. Denizli, Bu grupta işini tamamlamış bir takımız. Buna rağmen oluşan görüntü bizim için olumlu. İkinci yarıdaki oyunumuzdan memnunum. Linnes 45-50 gündür ilk kez 90 dakika tamamladı. Fizik olarak bir eksiklik hissettirmedi. Ondan oldukça faydalanacağız.Transferde henüz düşündüklerimizi gerçekleştiremedik. Gerçekleştirebilir miyiz bilemiyorum. Ancak yolumuza her türlü devam edeceğiz dedi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise çok iyi bir maç çıkardıklarını ifade etti.

Arslan, Gruptan çıkmayı garantileyen bir takımla oynadık. Beklediğimden iyi bir maç oldu. Kazanabileceğimiz ayrıca son dakikalarda kaybedebileceğimiz bir müsabaka oynadık. Adaletli bir skor ortaya çıktı. Ümidimizi son maça bıraktık cümlelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x