Ali Koç’tan Flaş Açıklamalar!

Ali Koç'tan Flaş Açıklamalar!

27 Ekim 2018 - 21:46

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında bir konuşma gerçekleştirdi


İşte Ali Koç'un açıklamalarından başlıklar...

Futbolda beklentilerimizin çok uzağındayız. Bu sürecin sıkıntılı olacağını biliyorduk ama bazen de şans yanımızda olmadı.


Halı itiraf edildi Giuliano ve Josef gibi 2 temel oyuncuyu satmak zorunda kaldık. Cocu'nun hakkını vermek istiyorum. Bu 2 oyuncuyu kaybetti. Satmasaydık hata yapmış olurduk.

Yeni bir takım kurduk sancılı olacağını biliyorduk. Arzu ettiğimiz takımı çabuk oluşturamadık, bu bir öz eleştiri. Samandıra'nın dengesi de öyle. FFP için de geciktik. Aldığımız 9 puan tabi bununla savunulamaz.
Bu kötü başlangıcın sonu güzel olacak. Kulübün işleyişini çağın gereklerine uyacak şekilde değiştirmeye çalışıyoruz. Bu kolay bir süreç değil.

Halı itiraf edildi Son 5 maçın dördünde gol yemedik, savunma oturdu. Bu kötü günler geride kalacak. Ofansif futbol oturunca da galibiyetler serisi gelecek.

Kötü günlerin çoğu geçti. Başarımızı istemeyen bir kitle var. Bizde bütün bu eşikleri aşacak, bilgi, birikim, enerji her şey var, buna inanın. Biz inandığımız yolda gideceğiz. Başarılı olacak mıyız bunu da zaman gösterecek.

Halı itiraf edildi 3 hoca konusu çok işleniyor. Davranış, söylem, inanmama, başarısızlık beklentisi, bilgi sızdırma olayı var. Bilgi sızdırma enteresan, çok normalmiş gibi kamuoyuna aktarmak, basitleştirmek bu sektörün nasıl yozlaştığının da bir örneği...

Bu arkadaşlarla yollarımızı ayırdık. Zamanlamamız plan çerçevesinde oldu. Bu 3 hocadan biri için geçerli, sızdırılanlar sadece maç verisi değil. 28 Haziran'dan itibaren, 170 ayrı mesajla dışarıya yollanmış, bunun neresi normal?
Halı itiraf edildi Bu kişiler medyaya kurtlarını döksün diye bekledik, basın toplantısı yapsınlar bekliyorum. Mahkemeye de versinler. Bu insanlar bizle randevu isteyeceklerini bile basın üzerinden söylediler. Sonra iki saat görüştük.

Pişman olduklarını söylediler. Basın açıklaması yapacaklarını söylediler. Bizim için makuldu. Çünkü bu kişilerin aileleri ve çocukları da kötü etkileniyor. Kaleci antrenörünün oğlu okulda sıkıntı yaşamış. Halı, o, bu her şey itiraf edildi.
Halı itiraf edildi Murat hocanın çocuğuyla ilgili bir durum olmuş. Ben de çocuklar konusunda hassas olduğum için okula gidip çocuğu ziyaret etmek istedim. Sonra bir baktım konuşmalarımız yine basında yer aldı. Yine dayanamayıp basına verdiler.

Ailelerinin suçu yok yedikleri şeyden ailenin suçu yok diye maaş da verelim dedim. Fakat dayanamıyorlar sözlerimiz hep basında çıkıyor, biz de bu iş bitti dedik.

Mesaj atıyorlar. Affedin diyorlar, çocukların resmini atıyorlar. Hassas noktama dokunuyorlar. Ali Koç dolduruşa geldi deniyor. Vicdandan merhametten de anlamıyorlar. Bu kadar olağan dışı bir olayı medyadaki abilerine anlatıyorlar...
Halı itiraf edildi Bu bilgiler niye sızdırıldı, bu bilinmiyor. Bilgileri alan taraf da var. Bunu bekliyorum. Medyadakilere söylüyorum. Cumartesi, pazar buluşuyorsunuz. Neden altyapı gelişmiyor, niye FFP böyle konuşun. Çay kahve içiyorsunuz, ciddi işlerimiz var. Ciddiyeti artık anlayın.
Halı itiraf edildi Yok efendim yöneticiler kavga etmişler, yeni yönetim kurulu kurmalıymışım. Bunlar uçuklar işte. Bağışıklık sistemi zayıfladığında ortaya çıkan virüsler bunlar. Kuşku verici haberler yapıp, gazetecilik yaptığını düşünen küçük insanlar.

İçiniz rahat olsun, yönetim içinde hiçbir sorun yoktur. Herkes ailesinden ve işlerinden feragat edip, Fenerbahçe'ye hizmet etmeye çalışmaktadır.

Halı itiraf edildi Gelelim şampiyonluklarımıza. Sitemizden yayınladık. Tezler karşı tezler orada duruyor. Biz ilk adımları attık, TFF'den 1924 yılı itibariyle resmi oynatılan maçlar, efsanelerin kazandığı şampiyonluklar göz ardı edilemez. Akıl var mantık var.
Halı itiraf edildi 3 Temmuz konusu çok uzadı. Kumpas olduğu artık ortada, herkes biliyor. Artık bu camianın hakkını verin, bunu talep ediyoruz. Bu davadan vazgeçmeyeceğiz. Fenerbahçe'nin hakkını artık geri verin! Uzatmanın anlamı yok.
Bir basın organıyla sıkıntı yaşadık ve basına ambargo koymakla suçlandık. Biz kimsenin tesislere girmesini yasaklamadık. Kimsenin kamuoyuna açık hususlarda Fenerbahçe'yi takip etmesini engellemedik. Kimsenin patronunu arayıp şunu işten çıkar, bu haberi yapma demedik.

Basketbolun açığı, futboldan daha fazla. Doğuş'un katkısına rağmen bu böyleydi ve bu sene o da yok. Fenerbahçe'nin çok büyük bir spor kulübü olduğunun bilicinde olarak kısıtlamaya gitmedik. Parayı nasıl bulacağız bilmiyorum ama bir şekilde bulacağız.
Galatasaray maçı
SPK'ya teşekkür ederim, sonuçlandırdık. Hiç ismini bilmediğiniz insanlar, göreve geldiğimizden beri ciddi katkılarda bulundular. Çok katkı alacaklarımızla da istediğimiz noktaya gelemedik.

Haftaya maç acaba dönüm noktası olur mu? Futbolculara uçakta söyledim. Ben dönüm noktası olacağına inanıyorum. Bizim en büyük gücümüz biziz. Gerisiyle her türlü mücadele ederiz.
Anderlecht'in bizim yarı bütçesi var. 15 milyon euro harcamışlar altyapıya, bu sezon 30 milyon euro harcayacaklar. Bizim de gelişmemiz lazım. 7 sahaya ihtiyacımız var, yeni yerler bulmamız lazım.

Fenerbahçe tartışmasız dünyanın en büyük spor kulübü.

Türk parası, biz göreve geldikten sonra %30 değer kaybetti. Geçen seneye göre %90. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı nokta Türk Lirası'nın durumu oldu.

Sosyal tesislerimizin adı Mustafa Kemal Atatürk olsun denilmiş. Razıyım. Benim başkanlığımda böyle bir şeyin olması bana müthiş bir gurur verir. Getirin, oylayalım.
İsim vermeden Beşiktaş'a gönderme
Geçen gün bir rakibimizin Avrupa'daki maçındaki tepkileri gördüm, bir de bizim taraftarlarımızı gördüm. Hakikaten biz başka bir kulübüz.
Uluönder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurduğumuz cumhuriyetin 95. yılı şimdiden kutlu olsun. İnşallah yarın akşam galibiyetle çıkışa geçeceğiz ve Fenerbahçeliler olarak bayramımızı bir gün önceden kutlamaya başlayacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x