Altınordu’dan Süper Lige Çıkmasını İstedi

Altınordu’dan Süper Lige Çıkmasını İstedi

18 Mart 2019 - 14:42

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kendisini ziyaret eden Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan’dan takımını süper lige çıkarmasını istedi. Başkan Atila Altınordu’nun örnek bir spor kulübü olduğunu belirterek takımı bir üst ligde görmekten büyük bir mutluluk duyacağını söyledi. Seyit Mehmet Özkan da Başkan Atila’ya spora verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederek iyi birey iyi vatandaş anlayışıyla çalışmaya ve sporcu yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi

Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Özkan’ı ağırlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, doğup, büyüyüp, yaşadığı kentte belediye başkanlığı yaptığı için şanslı olduğunu belirterek, “Yaşadığım kenti pek çok konuda olduğu gibi spor konusuda da öne çıkarmanın mücadelesi içinde oldum. Göreve geldiğim ilk aylarda Altınordu’yu ziyaret etmiştim ve bu kulübü nasıl Bornova’ya çekeriz diye düşünmüştüm. Sonra Altınordu Bornova Stadı’nda UEFA maçları yaptı” dedi.

Bornova Stadı’nın yapımında başta zemin olmak üzere pek çok konuda Seyit Mehmet Özkan’ın katkıda bulunduğunu belirten Başkan Atila, “Bu işbirliğinin neticesinde çok güzel meyveler aldık. Büyük takımlar Altınordu ve Göztepe sayesinde Bornova’ya geldi” dedi

Başkan Atila Özkan’a, “Görev süremin sonuna gelirken sizden bir isteğim var. Altınordu’yu Süper Lig’e çıkarmanızı istiyorum. Çünkü Altınordu, çocuklarımız gençlerimiz için çok güzel bir örnek” diye konuştu.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan da “İyi birey, iyi vatandaş” anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Başından bu yana spora önemli katkılarınız oldu. Sizinle çalışmak bizim için büyük bir onur oldu. Siz bundan sonraki süreçte Altınordu’nun Bornova’daki onursal başkanı olun” dedi.

Özkan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı Altınordu’nun Torbalı Tesisleri’nde 5 Nisan 2019’da açılışı yapılacak U12 Cup’un açılışına davet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x