ANNESİYLE TARTIŞIP EVİ TERKEDEN KIZ 4 GÜNDÜR KAYIP

ANNESİYLE TARTIŞIP EVİ TERKEDEN KIZ 4 GÜNDÜR KAYIP

06 Ağustos 2016 - 20:01

Kocaeli'nde, 15 yaşındaki Aslıhan Yılmaz annesiyle tartıştıktan sonra evi terk etti. Kızından 4 gündür haber alamayan anne Ülkü Ateş gözyaşları içinde kızının eve dönmesini bekliyor.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 15 yaşındaki Aslıhan Yılmaz annesiyle tartıştıktan sonra evi terk etti. Kızından 4 gündür haber alamayan anne Ülkü Ateş gözyaşları içinde kızının eve dönmesini bekliyor.

ANNESİYLE TARTIŞIP ODASINA GEÇTİ

Eşinden boşanması nedeniyle Körfez Güney Mahallesi Kiraz Caddesi'nde annesiyle birlikte oturan Ülkü Ateş, salı günü akşamı kızı Aslıhan Yılmaz'ı telefonla çok fazla zaman geçirdiği konusunda uyardı. Telefonda oyun oynayıp, sosyal medyada arkadaşlarıyla görüşen Aslıhan Yılmaz annesi ile tartışırken, odasına geçti.

PENCEREDEN KAÇTI

Odaya giren Ülkü Ateş kızının pencereden atlayarak kaçtığını görünce dışarı çıkarak onu bulmaya çalıştı. Ülkü Ateş tüm aramalara rağmen kızını bulamayınca polise gidip kayıp başvurusunda bulundu.

4 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Ülkü Ateş, 4 gündür haber alamadığı kızı Aslıhan'a seslenerek, "Salı gününden beri senden haber yok. Sen bensiz kalamazsın, nerelere gittin, beni nasıl bırakabildin? Sen gel ben her zaman arkandayım. Her zaman ne istiyorsan destek olacağım. Yeter ki yanıma gel." dedi.

"PEŞİNDEN GİTTİM AMA BULAMADIM"

Kızını telefonla çok fazla zaman geçirdiği için uyardığını söyleyen Ülkü Ateş, "Telefonla çok oynuyordu. 'Kızım telefonla oynama, çok ilgilenme' diye uyardım. Sürekli telefonla oynadığı için bizimle aynı ortamda oturmadığı için tartıştık. Odaya girdi, pencereden kaçtı. Peşinden gittim ama ben farklı yöne gitmişim, o farklı yöne. Göremedim, bulamadım o günden beri yok." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x