AÖF VİZE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF VİZE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF VİZE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

01 Aralık 2017 - 10:26

2017 AÖF vize sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi'nin resmi sayfasında ne zaman açıklanacak? Öğrencilerin ilk sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde yapılırken, üniversite AÖF soru ve cevapları üzerinden açıklama yapmadan 27 Kasım'da e-Kampüs sayfasında yayımladı. Peki üniversite beklenen haberi ne zaman açıklar? Geçen sene Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, sınava dair beklenen haberlere dair önemli açıklama yapmıştı. Gündoğan önceden sonuçların 1 ay içerisinde açıklandığını söyleyerek yeni sisteme dair önemli bilgiler vermişti
Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan vize sınavlarına dair öğrenciler sınav sonuçarını ne zaman öğrenecek, Aralık ayının kaçında açıklanacak? Sınava ilk defa giren öğrenciler soruları AÖF’e ait olan e-Kampüs sayfasında görebilecekler. Fakülte soruları ve cevapları fakültenin resmi web sayfasında açıklamıyor. Sınava giren öğrenciler Twitter’da Türkçe sorularının oldukça zor olduğunu açıkladı. 
Anadolu Üniversitesi 27 Kasım 2017 tarihinde, saat 15:00'te resmi sayfası olan e-Kampüs sayfasında soruları ve cevapları yayınladı. Sınava giren öğrenciler soruları ve cevapları görebilmektedir. 
2017 AÖF VİZE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2017 yılına kadar fakülte sonuçları, sınavdan 15-30 gün sonra açıklarken, 2017 yılında Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, sonuçların 15 gün içerisinde açıklanacağını duyurmuştu. Sonuçlar bu yıldan itibaren 15 gün içerisinde açıklanıyor. Buna göre, vize sınavlarına giren öğrenciler sonuçlar için 6-11 Aralık 2017 tarihleri arasında açıklanması bekleniliyor.

Sınava girmeyen öğrenciler için “mazeret sınavları” yapılmamaktadır.

Sınav sonuçları açıklandığı günden itibaren 3 gün içerisinde sınava dair itirazlar yapılmaktadır. 3’üncü günün ardından itirazlar kabul edilmemektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x