Araç Sahiplerine Müjde!

Araç Sahiplerine Müjde!

29 Ocak 2019 - 09:54

Benzinde, bu gece yarısı 15-17 kuruş arası indirim bekleniyor. Motorinde, bir hareket söz konusu değil. Benzine bu ay, bir haftada 33 kuruş tutarında zam yapılmıştı


Bu gece yarısından itibaren benzinde 17-15 kuruş arası indirim bekleniyor. Benzinde dolar kurunun 5 TL 26 kuruşa inmesinin ardından bu geceden geçerli 15-17 kuruş arasında indirim yapılacak. Motorinde de bir kaç gün içerisinde indirim bekleniyor. 

MOTORİNE DE BİR KAÇ GÜN SONRA İNDİRİM BEKLENİYOR

Alınan habere göre; Türkiye'de akaryakıt fiyatları Brent Petrol uluslararası motorin ve benzin fiyatları ile dolar kuruna göre  belirleniyor. Dolar kuru geçen hafta 5,26 kuruş düzeyine kadar geriledi. Brent'te ve ürün fiyatlarında çok ciddi değişiklik olmadı. Bu veriler çerçevesi ile kurun etkisiyle benzinde 15-17 kuruş aralığında indirim olacak. Motorininde de yine kur kaynaklı olarak bir kaç güne kadar indirim yapılması bekleniyor. 

Bu gece yarısından itibaren benzine yapılan indirim sonrası benzin ve motorin pompa fiyatları eşitlenmiş olacak. Hatta bazı illerde benzin fiyatının motorinden daha düşük olacağı hesaplanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x