BaÄŸcılar’da Yangın PaniÄŸi! 3. Kattan Minibüsün...

Bağcılar'da Yangın Paniği! 3. Kattan Minibüsün Üstüne Atladı

Bağcılar'da Suriyeli sığınmacıların kaldığı 5 katlı binada yangın çıktı. Yaşanan panikte bir kişi 3. kattan park halindeki bir minibüsün üzerine atlayarak olay yerinden uzaklaştı.

20 Ocak 2016 - 11:24

Yangın, Fatih Mahallesi Velioğlu Caddesi 54 numarada bulunan 5 katlı binada, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Suriyeli sığınmacıların kaldığı binanın girişinde bulunan elektrik tesisatında yangın çıktı. Yangın sebebiyle bina yoğun dumanla doldu.

YANGINI FARK EDEN SURİYELİLER BÜYÜK PANİK YAŞADI, 1 KİŞİ MİNİBÜSÜN ÜZERİNE ATLADI

Yangını fark eden Suriyeliler büyük panik yaşadı. Binanın 3. katında kalan bir kişi, yaşadığı korku sebebiyle park halindeki minibüsün üzerine atladı. Şahıs daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Camı kırılan minibüste maddi hasar oluştu.



İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına ilk müdahaleyi olay yerine gelen polis ekipleri yangın tüpü ile yaptı. İtfaiyenin soğutma çalışmalarının ardından binada ikamet eden Suriyelilerin bir kısmı tahliye edildi.

POLİS, BİNADAN ATLAYAN SURİYELİ'NİN PEŞİNDE

Dumandan etkilenen şahıslara olay yerindeki ambulansta oksijen verildi. Büyük paniğe yol açan yangında dumandan etkilenenler dışında yaralanan olmadı. Polis ekipleri binadan kattan atlayan Suriyeli şahsı bulmak için çalışma başlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x