BAHÇELİ’DEN GRUP TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

BAHÇELİ'DEN GRUP TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

BAHÇELİ'DEN GRUP TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

03 Ocak 2017 - 11:07

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli konuşmasında "20 Temmuz 2015'den bu yana bin 80 evladımız şehit olmuş 663 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir" dedi.
Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkan başlıklar

Türkiye’den yeni bir Suriye çıkarma arayışı sürerken, gafletle geçireceğimiz bir an bile kalmamıştır. Huzurumuza darbe üzerine darbe vurulmaktadır. Milli bekamız kirli ve karanlık ellerce boğulmaktadır. Sabrımız sınıra dayanmıştır.

2016 yılı terörün hain saldırılarına kurban gitmiştir.

Terör örgütlerinin kökünü kurutmak önemli olduğu kadar bunları destekleyen asıl suçluları da bulmak zorunludur.

Meydan okumalarla hainler geri adım atmıyor.terör örgütleri durmuyor

Terör örgütlerini yok etmek için yeni bir yol bulmalıyız ya da yeni bir yol yapmalıyız

Hepinizi şu kahredici terör bilançosunu incelemeye davet ediyorum. 20 Temmuz’dan bu yana aralarında 600 askerimizin, 383 polis ve bekçimizin, 65 korucumuz dahil bin 80 evladımız şehit olmuş, 663 kardeşimiz hayatını kaybetmiştir.

Yalnızca 2016 yılında toplam şehit sayımız 839’dur.

Sorarım sizlere, bu tablo milli bir yıkım değil mi? Terör bitiyor, analar ağlamayacaktı değil mi? Dağlardan korkusuzca kardelenler toplanacaktı değil mi? Böyle söylenmiyor muydu? Türkiye hangi ara bu tuzağa düştü, hangi söz ve bahanelerle izah edilecek?

Türkiye hangi ara bu bu tuzağa düştü?

REİNA SALDIRISI

Reina katliamı sözün ve insanlığın bittiği noktadır.

reina saldırısı profesyonel bir katil göstere göstere gerçekleştirmiştir.

İstanbul’dan gelen katliam haberi hepimizi katıksız kedere boğdu. Ortaköy’de yerleşik bir gece kulübüne saldıran terörist 27’si yabancı ülke vatandaşı, 11 Türk vatandaşı olmak üzere 39 insana kıymıştır. Katliamda 4’ü ağır olmak üzere 65 kişi ağır yaralanmıştır.

Reina katliamı sözün ve insanlığın bittiği noktadır. Terörle mücadele halindeyken toprağa düşen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizde misafir bulunuyorken bir katilin silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybeden insanlara taziyelerimi iletiyorum.

Reina saldırısını profesyonel bir katil, elini kolunu sallayarak gerçekleştirmiştir. Katliamın 7 dakika sürdüğü, ardından caninin kıyafetini değiştirip 13 dakika mutfakta saklandığı iddia edilmektedir. Yabancı bir haber ajansının verdiği bilgilere göre saldırı IŞİD üstlenmiştir. Teröristin eşkali belirlenmiş olsa da kendisi ele geçirilememiştir.

Bu saldırının El Bab kuşatmasıyla bağı olduğu kadar Türkiye-Rusya-İran ile hayata geçirilen ateşkes sürecinin payı vardır. IŞİD maşadır, Batı’nın cinayet aparatıdır. Reina katliamı aslında 15 Temmuz FETÖ darbe kalkışmasının artçı saldırısıdır. Teröristler neredeyse, nerelerden üreyip saldırıya geçiyorlarsa oralarda imha etmek artık devletin tarihi icabıdır. MHP sonuna kadar devletinin sınır içinde ve sınır dışında kahramanca mücadele veren TSK’nın hem destekçisi hem duacısıdır.

Halep başta olmak üzere kaosun derin izlerini taşıyan yerleşim yerlerine acilen insani yardım ulaştırmak önemli önceliktir. Astana’da yapılması belirlenen toplantının ümit verici olduğu açıktır.

Buna hazırlıklı olmak zorunluluğu vardır, gelişmeler de buna işaret etmektedir. Ortaköy’de köye kadar gelen teröristin neye hizmet ettiği az çok belli olan yabancı istihbarat örgütlerinden bağımsız olduklarını söylemek beyhude bir çabadır. Biz bunu görüyor ve taraflarına diyoruz ki “Ne yaparsanız yapın Türkiye küresel cellatlara taviz vermeyecektir”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x