BAHÇELİEVLER’DE TRAFO PATLAMASI !

BAHÇELİEVLER'DE TRAFO PATLAMASI !

20 Ekim 2016 - 16:09

İstanbul Bahçelievler'deki bir trafo merkezinde bu sabah patlama oldu. Çevrede panik yaratan patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Aynı trafoda geçen yıl meydana gelen patlamada 1 işçi hayatını kaybetmiş, 4 işçi de yaralanmıştı.Bahçelievler Kocasinan mahallesinde bulunan ana trafo merkezinde bu sabah 08.00 sıralarında bilinemeyen bir nedenle patla oldu. İlçeler arası enerji akışını sağlayan trafo merkezinde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü. Devre dışı kalan trafo nedeniyle ilçenin bir bölümüne elektrik verilemiyor

'1 KİŞİ ÖLMÜŞ, 4 KİŞİ DE YARALANMIŞTI'

Aynı trafo merkezirnde geçen yıl yaşanan patlamada 1 kişi ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. Trafonun İstanbul’un büyük bir bölümüne elektrik veren bir merkez olduğunu söyleyen görgü tanığı İsmail Karacadağ, "Daha öncede büyük bir hadise yaşandı. Sabotaj olabileceğini düşünüyorum. Sabah erken saatlerde başladığı söyleniyor. Daha sonra büyük patlamalar oldu" dedi.

Başka bir gördü tanığı Samet Dağyolu ise "Gece dört buçukta hafif bir patlama olmuş. Sabah buraya geldiğimde dumanlar çıkıyordu. Ondan sonra itfaiyeler geldi. Herhangi bir yaralı ya da can kaybı yok" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x