Bakandan Çok Sert Tepki !

Bakandan Çok Sert Tepki !

17 Mayıs 2018 - 12:07

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İsrail katliamı Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne götürülmeli" dedi. İsrail Büyükelçisi'ne de tepki gösteren Çavuşoğlu “Mağduriyet yaratma çabasında, ucuz politikalar peşinde” ifadelerini kullandı

Bakandan İsrail Büyükelçisine çok sert tepki Mağduriyet yaratma çabasında...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu “İnsanlık suçu için İsrail'in hukuk karşısında hesap vermesi gerekiyor. İsrail'in yaptığı katliam uluslararası ceza mahkemesine götürülmeli, bunu Filistin yapabilir.  Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde görünen yine ABD veto edecek, BM Genel Kurulu'nda karar çıkartmamız lazım” ifadelerini kullandı.

İsrail Büyükelçisi'ne de tepki gösteren Çavuşoğlu “Mağduriyet yaratma çabasında, ucuz politikalar peşinde” dedi.

HAKAN ATİLLA DAVASI

“Suçsuz bir insanı bir gün de tutsan, bir gün de ceza versen haksızlıktır. Neticede başından beri belli. FETÖ'nün hazırladığı iddianamelerden yola çıkarak, Amerika'da FETÖ motifli bir dava açıldı. FETÖ'ye yakın hakimler savcılar bunu başlattı. Jüri neden karar vermekte zorlandı? Jüriye kimler baskı yaptı? Uzun zaman karar vermedi neden? Çünkü delil yoktu.

Rıza Zarrab'ın da Hakan Atilla ile ilgili bir suçlaması olmadı. Bir gün bile haksızlık. Sevinmek bana göre doğru değil, bir an önce çıkması önemli. Ama suçsuz bir insana 32 ay ceza vermek de hukuka aykırıdır.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x