BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM TÜSİAD TOPLANTISINDA KONUŞUYOR : Vergi...

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM TÜSİAD TOPLANTISINDA KONUŞUYOR : Vergi reformunu yapacağız !

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM TÜSİAD TOPLANTISINDA KONUŞUYOR : Vergi reformunu yapacağız

07 Aralık 2017 - 12:27 - Güncelleme: 07 Aralık 2017 - 12:47

TÜSİAD toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Reformları yapmaya devam edeceğiz. Vergi reformunu yapacağız. Yatırım ortamının iyileştirilmesi için iddialı bir eylem planını hayata geçireceğiz." dedi.
Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneğinin (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısında önemli açıklamalar yapan Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları: 

Türkiye'nin son 15 yılda başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Siyasi olarak bütün alacağımız kararlarda dikkat ediyoruz. 

Türkiye özel sektörün dinamiği ile büyüyen bir ülkedir. Özel sektörün gücü Tüürkiye'nin lokomotif gücüdür. 

Küresel krizin henüz bittiğini söylemeliyiz, ama Türkiye aldığı tedbirler sayesinde en az etkilenen ülke.

15 Temmuz'un hedefi Türkiye'ydi. Kalkınan, büyüyen Türkiye'nin önünü kesmekti. 

2017 tahminleri için adeta yarışa girdiler. Türkiye birince çeyrekte yüzde 5 büyüdü ikinci çeyrekte yüzde 5.1 büyüdü yıl sonunda yüzde 5 ile 6 arasında büyüyecek.

Biz özel sektörümüze güveniyoruz.  Kriz senaryolarını ters düz ettik geride bıraktık. Şimdi aynı şeyler 2018 için söylenmeye başlandı. Büyük kriz olacak gibi laflar söyleniyor. 2018 kolay olmayacak. Ancak istikrar güven sayesinde 2018 de her şey güzel olacak. Büyüme aynen devam edecek. Gereken tedbirleri alıyoruz. 

Türkiye'nin kalkınmasına kamu 1 katkı sağlıyorsa, özel sektör 8 katkı sağlıyor. Sizleri dikkate almadan, meseleye dahil etmeden yapılması söz konusu edilemez. Yol haritasını birlikte yapacağız. Bu işler nedir? Bir kere reformları yapmaya devam edeceğiz. Vergi reformunu yapacağız. Yatırım ortamının iyileştirilmesi için iddialı bir eylem planını hayata geçireceğiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x