BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN FLAŞ AÇIKLAMA! ’AĞZI OLAN KONUŞUYOR’

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN FLAŞ AÇIKLAMA! 'AĞZI OLAN KONUŞUYOR'

BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN FLAŞ AÇIKLAMA! 'AĞZI OLAN KONUŞUYOR'

31 Aralık 2017 - 14:54

Burdur'da yaptığı konuşmada KHK ile ilgili eleştirilere sert yanıt veren Başbakan Yıldırım, "Ağzı olan konuşuyor. Buna kim itiraz ediyorsa darbecilerden farkı yoktur. Türkiye'yi işgal etmek isteyenlere direnmek meşru müdafaadır" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, partisin 6. olağan kongresine katılmak üzere Burdur’a geldi. Hüsnü Bayar Kapalı Spor Salonu dışında bekleyen vatandaşlara seslenen Yıldırım, şimdiye kadar verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, “Burası vatan şairi, İstiklal Şairi Mehmet Akif’in memleketi. Burası bayrağına, millete, vatanına, devletine, memleketine sonuna kadar sahip çıkan mert insanların diyarı. Sizin her isteğiniz bizim için talimattır. 15 yıldır memleketimiz için doğusu, batısı, kuzeyi için çalıştık çabaladık, Türkiye’yi 3 katı büyüttük. Buradan Burdur da nasibini aldı” dedi. Burdurluların 2016 ve 2017’yi iki olayla hatırladığını kaydeden Başbakan Yıldırım, “15 Temmuz 2016’da o karanlık gecede FETÖ’cüler bu bayrağı indirmek için, bu ezanları dindirmek için gözünü kırpmadan mermilerle bombalarla saldırdığı o gece her Burdurlu vatandaşımız birer kahraman oldu. Cumhurbaşkanımızın daveti ile meydanları doldurdunuz. Ülkeyi alçaklara teslim etmediniz ay yıldızlı bayrağı indirtmediniz, ezanları susturmadınız” diye konuştu.

 ANA MUHALEFET SİYASİ ERGENLİĞE ULAŞAMADI"

Daha sonra salona giren Yıldırım, kongrede konuştu. KHK eleştirilerine sent yanıt veren ve"Kkim karşı çıkıyorsa darbecilerden farkı yoktur' diyen Yıldırım'ın konuşmasınnı satır başları şöyle:Bir dahaki toplantıyı 3 bin 500 kişilik salonda yapacağız. İnşallah yakın zamanda sizlerin hizmetine sunmuş olacağız. Evlere şenlik bir ana muhalefet partimiz var. Allah böyle ana muhalefet partisini kimseye nasip etmesin. Bu yüzden bir rahatsız değiliz. Memleketin meseleleri ile işleri yok. İşleri güçleri AK Parti ne yaptıysa onu kötülemek, tersini söylemek. Meclis'te temsilcileri de söyledi. Sır değil, "siz dünyanın en güzel işini de yapsanız, biz beğenmeyiz, millet bize bunun için yetki verdi" diyorlar. Ana muhalefetin siyaset anlayışını bundan daha güzel hiçbir şey gösteremez. Siyaset beyaza siyah demek değildir. Bizim ana muhalefet henüz o siyasi ergenliğe ulaşamadı ama elbet birgün olur. 

"ALMANLAR ONUN SÖYLEDİĞİNE İNAT AKIN AKIN GELDİ"

Gittikleri yerde Türkiye'nin aleyhinde konuşuyorlar. Almanya'ya gitti sayın Kılıçdaroğlu ne dedi? "Türkiye'ye gelmeyin, güvenli değil." Yakışır mı? Bunlar siyaset yapacağım diye, AK Parti başarısız olsun diye her şeyi yapıyorlar. Almanlar onun söylediğine inat Türkiye'ye akın akın geldiler, bugün 31 milyona ulaştı Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısı. Mevlüt Bey 32 oldu diyor. 157 milyar dolarlık ihracatı yakalayacağız. Türkiye darbeden sonra artık belini doğrultamaz diyorlardı. "Yazık oldu Türkiye'ye, ekonomisi ayağa kalkmaz, işleri yoluna girmez" diyenler bugün utancından girecek delik arıyorlar. Neden? Çünkü Türkiye bunların dediklerinin tam tersini yaptı. Büyümede 2017 3. çeyreğinde dünyanın 1 numarası oldu. Türkiye'ye de bu yakışır. 

ABD'YE KUDÜS TEPKİSİ: KİBİRLİ İMZA ATARAK İŞİ HALLEDECEĞİNİ ZANNETTİ

Amerikan Başkanı çıktı, "ben Kudüs'ü İsrail'in baş şehri yapıyorum." Kibirli imza atarak, kocaman imza atarak işi halledeceğini zannetti ama Ankara'dan bir ses yükseldi "Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir" dedi ve İslam ülkelerini acil toplantıya çağırdı Cumhurbaşkanımız orada bütün dünyaya ilan ettik. Dedik ki; "Doğu Kudüs Filistin'in baş şehridir. Filistin Devleti mutlaka bütün dünyada tanınmalıdır." BM'de bu karar geçersiz sayıldı, kınandı. Ne diyor Cumhurbaşkanımız; "Dünya 5'ten büyüktür." Kudüs oylamasında bir şey daha gerçekleşti. Dünyanın 1'den büyük olduğunu bütün dünyaya gösterdik. Doğu Kudüs'ün baş şehir olduğu Filistin Devleti daha fazla tanınacak, artık yarım asırdır devam eden bu sorun inşallah geri kalacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x