Başbakan Yıldırım öldürülen PYD’li teröristlerin...

Başbakan Yıldırım öldürülen PYD'li teröristlerin sayısını açıkladı!

25 Ocak 2018 - 12:39

Başbakan Binali Yıldırım: 300'den fazla PYD'li terörist öldürüldü.

Haberler Gündem Haberleri Başbakan Binali Yıldırım: 300'den fazla PYD'li terörist öldürüldü
Başbakan Binali Yıldırım: 300'den fazla PYD'li terörist öldürüldü
GÜNDEM
Giriş Tarihi: 25.01.2018  11:50
Güncelleme Tarihi: 25.01.2018  12:24
 BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM: 300'DEN FAZLA PYD'Lİ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da Türkiye Ortak Ödeme Platformu İmza Töreni'nde konuştu. Başbakan Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı'nda 300'den fazla PYD'li teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Öte yandan Yıldırım, "Yıllarca Türkiye ile birlikte çalışmış, NATO'da birlikte olduğumuz bir ülkenin, NATO sınırlarını koruması gerekirken NATO sınırlarını hedef alan silahlı oluşumlara örtülü, açık destek vermesi hakikaten akla ziyan bir iştir. Asla kabul edilemez." şeklinde konuştu. İşte Başbakan'ın açıklamalarından ayrıntılar...
Başbakan Yıldırım'ın açıklamaları şöyle;

"BU BİR KREDİ KARTI DEĞİLDİR"

Tek kart ile her yere her ödeme şeklinde bu iş özetlenebilir. Böylece zaman israfına yol açan kayıpları önleyecek. Ekonomide kayıt sistemini daha da güçlendirecek.

Bu işleri yaparken altyapıyı geliştirmek çok önemli, bilişim yollarını daha da genişletmek ve burada verilecek hizmetleri daha hızlı ve daha kolay şekilde yapma ihtiyacı var. Türkiye'de hala nüfusumuzun yüzde 40'ından fazlası banka hesabı kullanmıyor.

Bu ortak platformda, parasını güvenle kullanma imkânı getiriliyor. Banka hesabı olmayan vatandaşlarımızı da bu sistemle bu kart ile iş yapar ödemelerini yapar hale getirecek. İstediği vakit vatandaş, sistem içindeki parasını en yakın noktadan çekebilecek. Banka hesabı olmayanlar cep telefonlarından para yatırabilecekler. İster İstanbul'da Konya'da, Kars'ta her türlü toplu taşımada bu kart ile yararlanacaksınız.

Bu ortak platformda vatandaşlar güvenli şekilde ödemesini yapacak. Bu bir kredi kartı değildir.

"ABD ADINA ÇOK KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ BİR İŞ!"

Bu harekattan ekonomimiz hiçbir şekilde etkilenmez. Bu haklı ve meşru bir operasyondur. Üzücü olan NATO'da birlikte çalıştığımız müttefik bir ülke terör örgütlerine sarılmış vaziyette. Amerika gibi bir ülkenin terör örgütleri ile iş tutması Amerika adına çok küçük düşürücü bir iştir.

"EĞER YÜREĞİNİZ YETİYORSA..."

Camide toplanmış dua eden insanlardan ne istiyorsunuz, alçaklar. Eğer yüreğiniz yetiyorsa Mehmetçik'in önüne çıkın.

BAŞBAKAN ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISINI AÇIKLADI

Başbakan Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı'nda 300'den fazla PYD'li teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Biz, İran'dan Akdeniz'e; Irak, Suriye, güney hududumuz boyunca, bin 350 kilometre boyunca hiçbir terör oluşumuna izin vermeyeceğiz, bu kadar açık ve net söylüyoruz. İster Fırat'ın doğusu olsun ister Fırat'ın batısı. Ülkemizin, milletimizin geleceğine, huzuruna, insanımızın can ve mal güvenliğine, bölgenin yeni kaoslara, yeni sorunlara itilmesine asla rıza göstermeyiz.

"HANGİ KILIĞA GİRERSE GİRSİNLER..."

Operasyon planlandığı gibi gidiyor. Burada DEAŞ ve PKK ile mücadele ediyoruz. Adlarını ister YPG ister PYD koysunlar, biz onları biliriz. Hangi kılığa girerse girsinler, biz onları kırk yıldır biliriz.

TRABZON LİMAN İŞLETMECİLİĞİ AŞ'NİN HALKA ARZI

Yedi kat talep geldi. İşte ekonomiyi anlatan en güzel şey bu.

.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x