Başkan Atila Veda Ziyaretlerine Devam Ediyor!

Başkan Atila Veda Ziyaretlerine Devam Ediyor!

06 Mart 2019 - 13:50

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, veda turlarına Zafer Mahallesi ile devam etti. Zafer Mahallesi ve Altındağ Bölgesi’ne önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkanı Atila, “Bir Bornovalı olarak her zaman sizlerle olmaya devam edeceğim” diye konuştu. Zafer Mahallesi Muhtarı Ali Tek de, yaptığınız hizmetler için mahalle sakinlerim adına sizlere teşekkür ediyorum. Hakkımız helal olsun” dedi. Ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin en önemli isteklerinden olan taziye evinin temeli de atıldı

Hizmet bayrağını devretmeye hazırlanan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, veda turlarına Zafer Mahallesi ile devam etti. Sokak sokak gezip vatandaşlarla sohbet eden, esnafı ziyaret eden Başkan Atila, mahalle kahvesinden oturdu, vatandaşlarla birlikte çay içti. Başkan Olgun Atila’nın bölgeye yapılan yatırım ve çalışmaları da incelediği ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin en önemli isteklerinden olan taziye evinin temeli de atıldı.

Başkan Atila ilk olarak muhtarlığı ziyaret etti. Zafer Mahallesi ve Altındağ Bölgesi’ne önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkanı Atila, “5 yıl boyunca muhtarlarımız ile uyum içinde çalıştık. Bornova’nın her köşesine eşit şekilde hizmet getti. Sokak sokak gezip vatandaşlarla sohbet eden, esnafı ziyaret eden Başkan Atila, mahalle kahvesinden oturdu, vatandaşlarla birlikte çay içti. Başkan Olgun Atila’nın bölgeye yapılan yatırım ve çalışmaları da incelediği ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin en önemli isteklerinden olan taziye evinin temeli de atıldı.

Başkan Atila ilk olarak muhtarlığı ziyaret etti. Zafer Mahallesi ve Altındağ Bölgesi’ne önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkanı Atila, “5 yıl boyunca muhtarlarımız ile uyum içinde çalıştık. Bornova’nın her köşesine eşit şekilde hizmet götürmeye çalıştık. Devlette devamlılık esastır. Bu anlamda ortaya koyduğumuz projeler devam edecektir. Ben de bir Bornovalı olarak her zaman sizlerin yanında olacağım. Güzel şeyleri hep birlikte yaşadık.” diye konuştu. 

Zafer Mahallesi Muhtarı Ali Tek de, Başkan Atila ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını belirterek, “Verimli bir dönem oldu. Tüm bürokrat ve çalışanlarınızla birlikte her zaman yanımızda oldunuz. 5 yıllık süreçte mahallemize pek çok yatırım ve hizmet geldi. Yeni projeler de hazırdı. Umarım yeni hizmet döneminde hayata geçer. Yaptığınız hizmet için mahalle sakinlerim adına sizlere teşekkür ediyorum. Hakkımız helal olsun” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x