BAYRAM BİTTİ TRAFİK ÇİLESİ BAŞLADI...

BAYRAM BİTTİ TRAFİK ÇİLESİ BAŞLADI...

08 Temmuz 2016 - 11:28

Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren tatilcilerin dönüş çilesi başladı.

 
 

 


 
01:4701:47

spaceplay / pause

 

qunload | stop

 

ffullscreen

shift + slower / faster

volume

 

mmute

seek

 

 . seek to previous

12… 6 seek to 10%, 20% … 60%

 

Bayram tatillerini İstanbul dışında geçiren bazı tatilciler, dönüşe geçti. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli kesiminde, İstanbul istikametine doğru yoğunluk yaşandı. Karacabey-Bursa karayolunda da trafik yoğunluğu yaşandı.

DURMA NOKTASINA GELDİ

D-100 Karayolu'nun İzmit kent içi geçişinde de İstanbul istikametine doğru trafik akşam saatlerinde zaman zaman durma noktasına geldi. Ankara istikametine doğru ise ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmadı.


OSMANGAZİ'DE TRAFİK

Tatillerini geçirmek üzere Bursa, Balıkesir ve Ege Bölgesi'ne giden İstanbullular, dönüş yolunda da Osmangazi Köprüsü'nde yoğunluk oluşturdu.

10 KİLOMETRELİK KUYRUK

Yalova istikametini kullanarak köprüye ulaşmak isteyen sürücüler, otoyolun Altınova girişinde yaklaşık 10 kilometrelik bir kuyruğa neden oldu. Otoyolun İstanbul istikametinde araçlar, zaman zaman güçlükle ilerledi.


KARACABEY-BURSA YOLUNDA 30 KİLOMETRELİK KUYRUK

Bursa'yı, İzmir ve Balıkesir'in Edremit ilçesi gibi turizm merkezlerine bağlayan Karacabey-Bursa karayolunda, tatil dönüşü gece trafiği yoğunluğu yaşandı.

Araç kuyruğu yaklaşık 30 kilometreyi buldu. Trafik polisleri ve jandarma ekiplerinin kontrolündeki araç kuyruğu, zaman zaman trafiği durma noktasına getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x