Belediye Başkanı Mehmet Çakın Anlattı!

Belediye Başkanı Mehmet Çakın Anlattı!

02 Mart 2021 - 14:05

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, normalleşme haritasında 'mavi' başarının sırlarını bir televizyon programında değerlendirdi


Türkiye'nin 'normalleşme' haritasında batı illerindeki tek 'mavi', yani düşük riskli şehir olan Uşak'ın sırrını Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, bir televizyon programında değerlendirdi.

Çakın'ın değerlendirmeleri şöyle:

UŞAK'IN BAŞARISI NASIL GELDİ?

Ekiplerimiz gece gündüz çalıştılar. Dezenfektan noktaları oluşturduk, temizliği hiçbir zaman arka planda bırakmadık. Pazar yerleri başta olmak üzere, buluşma noktalarında, birçok yoğunluğun oluştuğu noktalara dezenfektanları ulaştırdık. Denetimler son derece önemliydi. Zabıta ekiplerimiz aslen bilgilendirme amaçlı, aynı zamanda eksiklerin giderilmesi için gece gündüz sahadaydılar. En önemli faktör de vatandaşlarımızın, Uşaklı esnafımızın desteği oldu. Ekonomik, sosyal sıkıntılara yönelik de çalışmalarımızı sürdürdük. Gıda yardımları, kültürel/sosyal çalışmalarla vatandaşlarımızın süreci geçirmesine gayret gösterdik. 


ŞEHİR GİRİŞLERİNDEKİ DENETİMLER

Şehrimizin ana girişlerinde, kesintisiz bir şekilde emniyet güçlerimiz bu kontrolleri sık sık gerçekleştirdiler. Diğer illerden ve yurt dışından gelebilecek olan bulaşma riskini de azalttığını düşünüyorum. Esas olan bunu sürdürebilmek. Bundan sonra da yoğun bir şekilde denetimler sürecek.

'UŞAK TARHANASI' AÇIKLAMASI

Uşak aşılamanın en hızlı ve düzenli şekilde gerçekleştiği illerin başında. Uşak tarhanasının da, bağışıklık sisteminin güçlenmesinde de önemli katkısı olduğunu düşünüyoruz açıkçası. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x