BEN ARFA BOMBASI

BEN ARFA BOMBASI

23 Eylül 2016 - 09:42

İki sezon aradan sonra Fenerbahçe'ye geri dönen Salih Uçan'ın bazı maçlarda bekleneni verememesi sarı lacivertli yönetimi transfer arayışına yöneltti. Fransa'nın Paris Saint Germain (PSG) takımında forma giyen Hatem Ben Arfa, sarı lacivertlilerin gündemine gelen ilk isim oldu. PSG'de sezona iyi başlamasına rağmen son 2 maçta kadroya dahi alınmayan Ben Arfa'nın, teknik direktör Unai Emery ile arası iyice bozulmuş durumda.

Daha önce de bazı hocalarla ciddi sorunlar yaşayan Ben Arfa, Emery'ye tepki olarak antrenmanlarda laubali davranmaya başladı. Son olarak Emery'nin dünkü idmanda verdiği şınav cezasına uymaması Fransız basınında manşetlere taşındı. Yaz aylarında alamadıkları Ben Arfa'nın durumunu yakından takip eden Fenerbahçe yöneticileri, yaşanan bu olayları dikkate alarak Fransız futbolcunun transferi için yeniden harekete geçti.

Hatem Ben Arfa ile temasa geçen sarı lacivertliler, ""Eğer kulübünden ayrılma kararı alırsan kapımız sana açık" mesajını verdi. PSG yönetimi devre arasında Ben Arfa'yı kiralama kararı alırsa, Fenerbahçe yönetimi bütün imkanları zorlayarak bu transferi gerçekleştirecek. Tunus asıllı Hatem Ben Arfa, Olympique Lyon alt yapısından yetişti. Bu kulübün A takımında 4 yıl oynadıktan sonra Marsilya'ya transfer olan Ben Arfa, daha sonra Marsilya, Newcastle United, Hull City ve Nice formaları giydi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x