"Beni bu mention’dan çıkarın" diyenlere güzel haber...

"Beni bu mention'dan çıkarın" diyenlere güzel haber geldi! Artık Twitter'da "bahsedilmeyeceksiniz"

Elon Musk'ın en büyük hissedarı olduğu sosyal ağ Twitter, Beni bu mention'dan çıkarın diyenlere müjdeyi verdi. Twitter, kullanıcıların kendilerini konuşmalardan çıkarmasına olanak tanıyan bahsetmeme özelliği üzerinde çalıştığını duyurdu.

11 Nisan 2022 - 10:33 - Güncelleme: 11 Nisan 2022 - 10:40

Twitter kullanıcıları arasında trend olan, "Beni bu mention'dan çıkarın..." diye bir söz var, bilenler bilir. Kullanıcılar genellikle istemsizce dahil edildikleri tweet'ler için bu sözü kullanıyor. Ancak Twitter, bu sözü gerçeğe dönüştürüyor. Çünkü yeni özellik ile artık istediğiniz mention'dan adınızı çıkabileceksiniz.

TWITTER'DAN BAHSETMEME ÖZELLİĞİ!

Twitter, yaptığı resmi paylaşım ile kullanıcıların kendilerini konuşmalardan çıkarmasına olanak tanıyan bir "bahsetmeme" özelliği üzerinde çalıştığını açıkladı. Sosyal ağ, bu özelliği şimdilik web sürümünü kullanan bazı kullanıcılarla test ediyor.

ARTIK HUZURUNUZ BOZULMAYACAK, KORUNACAK

Twitter yaptığı paylaşımda, “Huzurunuzu korumanıza ve kendinizi sohbetlerden çıkarmanıza yardımcı olacak bir yol olan "bahsetmemeyi" deniyoruz” dedi. Şirket, özelliğin nasıl görüneceğine dair kısa bir GIF de paylaştı.

How do you say “Don’t @ me,” without saying “Don’t @ me”?

We’re experimenting with Unmentioning—a way to help you protect your peace and remove yourself from conversations—available on Web for some of you now. pic.twitter.com/rlo6lqp34H

— Twitter Safety (@TwitterSafety) April 7, 2022

ŞUBAT AYINDA SIZMIŞTI

Henüz kullanıcılara sunulmamış özellikler hakkında haber vermesiyle tanınan Jane Manchun Wong, bu özelliğin sızıntısını şubat ayında yapmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x