Beşiktaş Harekete Geçti!

Beşiktaş Harekete Geçti!

04 Aralık 2019 - 11:59

Süper Lig'in 13. haftasında sahasında ağırladığı İstikbal Mobilya Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini alan Beşiktaş'ta ara transfer dönemi çalışmalarına hız verildi

Başta forvet bölgesi olmak üzere yapacağı birkaç takviyeyle takımı güçlendirmeyi planlayan siyah-beyazlılar, dünya yıldızı ismi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezona yarıştığı her iki kulvarda da kabus gibi bir başkangıç yapan Beşiktaş'ta alınan üst üste galibiyetler sonrası yüzler gülüyor..

Son olarak sahasında ağırladığı Kayserispor'u devirerek galibiyet serisini sürdüren siyah-beyazlılarda kara bulutlar dağıldı..
Kayseri temsilcisini mağlup ederek ligde üst üste 5. galibiyetini alan Kara Kartal, yükselen performansı devam ettirmek için ara transfer döneminde birkaç takviye yaparak sezonu zirvede tamamlamayı amaçlıyor..

Burak Yılmaz'ın sakatlık sürecinde Güven Yalçın'dan istediği verimi alamayan Beşiktaş'ta yeni yönetim, görevi devralmasının ardından önceliği golcü transferine verdi..

Bu doğrultuda Mario Balotelli'yi listelerine dahil eden siyah-beyazlılar, oyuncunun kulübü Brescia'dan gelen açıklama sonrası temaslarına hız verdi..

Habere göre, İtalyan kulübünün başkanı Massimo Cellino, golcü futbolcuyu Ocak ayında bedelsiz olarak bırakabileceklerini dile getirdi.

Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları da geçtiğimiz günlerde İtalya'ya giderek oyuncunun temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirdi.

.Torunoğulları'nın Balotelli'ye Brescia'da aldığı rakam olan 1.5 milyon Euro'yu teklif ettiği öğrenildi..

Beşiktaş ocak ayında, forvetin yanı sıra stoper ve kanat mevkilerine de takviye yapmayı planlıyor..
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x