Beşiktaş’ın Yeni Hocası Kim Olacak!

Beşiktaş'ın Yeni Hocası Kim Olacak!

07 Mart 2019 - 14:55

Rumen basını, tecrübeli teknik adamla Beşiktaş arasında bu aydan sonra bir görüşme yapılacağını öne sürdü. Lucescu’nun rakipleri olduğu da belirtildi. İşte son detaylar...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş’in yerine geleceği konuşulan muhtemel isimlerden biri olan Lucescu konusunda Rumen basınında söylentiler bitmiyor. 


Rumenler, bu ay sonuna kadar Lucescu’nun herhangi bir görüşme yapmayacağını, Mart’tan sonra Başkan Fikret Orman’la masaya oturup şartları değerlendireceğini öne sürdü. 


Rumen teknik adamın bu görev için istekli olduğu belirtilen haberde, “Luscecu’nun güçlü rakipleri var. Beşiktaş yönetimi onun teknik direktörlüğü konusunda henüz net değil” yorumu da yapıldı. 


Luscecu da daha önce, Çin’e gitmeyeceğini ve Avrupa’da bir takım çalıştırmak istediğini söylemiş, Beşiktaş dedikoduları hakkında ise net bir cevap vermemişti. 

RAZVAN İDDİASI

PAOK’un başında şampiyonluğa giden Lucescu’nun oğlu Razvan Lucescu da teknik direktör olarak ismi geçenlerden biri...


Daha önce de Beşiktaş’la ismi anılan genç teknik adam, “Beşiktaş’tan bir teklif almadım. Şu anda takımım şampiyonluğa gidiyor ve PAOK’un başarısından başka bir şey düşünmüyorum” açıklaması yapmıştı.


GUTİ'NİN ŞANSI AZ

Öte yandan Güneş'in yardımcısı Guti’nin takımın basına geçme ihtimali zayıf. Ancak Güneş’in erken bırakması durumunda sezon sonuna kadar İspanyol futbol adamı görev yapabilir. Guti’nin ismi daha önce Real Madrid’le de anılmıstı. Ancak Real’den bir teklif yok.



DİĞER ADAYLAR ŞÖYLE:

Mehmet Özdilek


Sergen Yalçın


Tayfun Korkut


Slaven Bilic


Samet Aybaba

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x