Beşiktaş’tan Tarihi Karar!

Beşiktaş'tan Tarihi Karar!

28 Şubat 2019 - 18:30

Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe karşısında alınan şok beraberlik sonrası takımdaki geleceği tartışılan Şenol Güneş'in yerine geçecek isim kim olacak? Siyah beyazlıların teknik direktör bakımından vereceği tarihi kararın ayrıntıları şöyle...

Beşiktaş'ta koltuğu sallanan Şenol Güneş'in yerine teknik direktör adayları bir bir gün yüzüne çıkıyor. Gündemdeki isimler hemen belli olurken yönetim kararı hemen hemen verdi.

Devre arasında Güneş'in milli takımın başına geçecek iddiaları üzerine gündeme gelen Tamer Tuna'nın yeniden Göztepe'ye dönmesi sonrası aday sayısı azaldı.

Öne çıkan isimlerden biri Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittihad Cidde'deki görevini bırakan Slaven Bilic... Hırvat teknik adam da Siyah-Beyazlılar'a dönmeye sıcak bakıyor.

Yönetim, Şenol Güneş ayrılma ihtimali üzerine tecrübeli bir yabancı teknik direktör üzerine dursa da Siyah-Beyazlı taraftar Alanyaspor'da mucizeler yaratan efsane oyuncularından Sergen Yalçın'ı takımlarının başında görmek istiyor.

Eski futbolcularının kulüplerin de hoca olarak da efsane olmasını isteyen Beşiktaş taraftarı, sosyal medyada yönetime seslerine duyurmaya çalışıyor. Yönetim de 46 yaşındaki genç çalıştırıcıya sıcak baksa da biraz çekinceli.

Habere göre; Beşiktaş yönetimi, takımı yakından tanıyan Şenol Güneş'in yardımcılarından Guti Hernandez'i de sezon sonu için düşünüyor. Ancak Guti'nin tecrübe olarak Sergen'in de gerisinde olması, Türk antrenörü bir adım öne çıkarıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x