Bilanço Ağır!

Bilanço Ağır!

29 Temmuz 2021 - 09:20

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, acı haberi duyurdu. Antalya'daki yangınlarda 82 yaşındaki bir vatandaş hayatını kaybetti. Pakdemirli ayrıca Oymapınar barajında 10 kininin mahsur kaldığını ancak bu kişilerin hayati tehlikesinin bulunmadığını aktardı


Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Antalya'daki orman yangınında bir kaybımız var. Maalesef 82 yaşındaki bir vatandaşımız vefat etti." açıklamasını yaptı.

EVİNDE YALNIZ KALDI

Pakdemirli "Kepezbeleni boşaltırken evinde yalnız kalan 82 yaşındaki bir amcamız vefat etmiş durumda. Anonslara ve çağrılara uymamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

10 KİŞİ MAHSUR KALDI

Pakdemirli ayrıca Oymapınar barajında 10 kişinin mahsur kaldığını ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı bilgisini paylaştı.

Pakdemirli mahsur kalan vatandaşlarla ilgili "AFAD ekibimiz yolda, tahliye etmek için çalışıyoruz." dedi.

ANTALYA'DA 18 KÖY BOŞALTILDI

Pakdemirli açıklamalarını şöyle sürdürdü "Vatandaşlarımız uyarıları mutlaka dikkate alsınlar, uyarıları boşa yapmıyoruz. Elbette malımız önemli ama hiçbir şey canımızdan önemli değil. Antalya'da 18 köy ve mahalle boşaltıldı, Adana Kozan'da 6 köy, Mersin'in Aydıncık ilçesinde 5 köy boşaltıldı."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x