Binlerce kişi sivilceleri için takip ediyor!

Binlerce kişi sivilceleri için takip ediyor!

18 Aralık 2017 - 22:30

''Bu zamana kadar hep sivilcelerin sadece ergenlik döneminde görüldüğü söylendi. Eskisi kadar televizyonlarda ve dergilerde de sivilce hakkındaki haberlere ve kişilere pek rastlamıyoruz. Bu yüzden hala sivilcelerle sadece kendimizin savaştığını düşünmeye başlıyoruz. Bu nedenle, sivilcelerle mücadele eden insanların tebrübelerini paylaşmaları oldukça önemli...''

Bu sözler Kanada'da yaşayan Steph Klassen'e ait. 29 yaşındaki Klassen'in başı sivilceleriyle dertte. Anksiyete, depresyon ve tip 1 diyabetle uğraşan Klassen, instagram hesabında ilk kez makyajsız fotoğraflarını paylaştı.

1

Fotoğrafları paylaştıktan sonra birçok kişiden destek gören, kendisi gibi olan insanlara da ilham kaynağı olduğunu belirten genç kadın, kendine olan güveninin geldiğini söylüyor.

4

Klassen, ''ergenlik döneminden beridir yüzüm sivilce içinde. Bir dönem gördüğüm tedavilerden sonra bundan kurtulmuştum ancak sivilceler yeniden ortaya çıkmaya başladı. Kendimi ailemin ve yakın arkadaşlarımın yanında iyi hissediyorum. Ama dışarı çıktığımda insanlarla göz teması kuramıyor, başımı kaldıramıyorum. Bazı günler kendimi canavar gibi hissediyorum''diye konuşuyor.

2

Tekrar tedavi sürecine başlayan genç kadın, ''Bol su içiyor, doktorumun bana özel hazırladığı bir diyet uyguluyorum. Hormon dengeleyici kapsüller, kremler, iyot damlaları, uçucu yağlar ve zerdeçal takviyeleri kullanıyorum. Bazen yüzümdeki ağrılardan dolayı yüzümü bile yıkayamıyorum. Benim gibi durumda olanlara da destek olmak için fotoğraflarımı instagram hesabımda paylaşıyorum. Onlar da benim gibi yaşadıkları rahatsız edici durumları ve çektikleri acıları paylaşıyor. Bu rahatsızlığı yaşamayanlar bile her gün fotoğraf paylaşmamı istiyor. Takipçi sayım sivilcelerim sayesinde arttı'' diye ekliyor.

8

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x