Bir Yangın Daha!

Bir Yangın Daha!

21 Ağustos 2021 - 13:59 - Güncelleme: 21 Ağustos 2021 - 14:45

Heybeliada'da orman yangını çıktı. İstanbul Valiliği, "Balıkesir ve Bursa'dan sevk edilen 2 helikopter ile İzmir, Muğla ve Antalya'dan sevk edilen 4 yangın söndürme uçağı ve 2 adet itfaiye aracı adaya hareket halindedir" açıklaması yaptı.  Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı

Heybeliada, Eski Değirmenyeri bölgesindeki ormanda yangın çıktı.  İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yangına müdahale için söndürme helikopteri de yönlendirildi. Ekiplerin yangına müdahalesi devam ediyor.

Heybeliada'da  yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre yangın ihbarı itfaiyeye saat 13.05'de geldi. Heybeliada İtfaiye Ekibi, Kartal ve Maltepe itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Demir Sokak üzerinde bulunan ormanlık alandaki yangınla mücadeleye, söndürme helikopteri de havadan destek veriyor.

DEKAN: TEK HELİKOPTER GELDİ

Yangının içinden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Türker Kılıç, “Heybeliada'da yangın! Acil helikopter ya da yangın uçağı gerekli… Hızla ilerliyor. Hüseyin Rahmi Müzesi'nin orada, acil! Tek helikopter geldi… Yetersiz” ifadelerini kullanarak yangının söndürülmesi için yardım çağrısında bulundu.

OGM: 1 UÇAK, 3 HELİKOPTER
Heybeliada’da çıkan orman yangınıyla ilgili Orman Genel Müdürlüğü açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, yangının saat 13.07’de başladığı ilk müdahalenin ise saat 13.10’da yapıldığı kaydedildi. Yangına 1 uçak, 3 helikopter ve 5 arazöz ile müdahalenin sürdüğü ifade edildi.

VALİLİK: 4 UÇAK GELİYOR
İstanbul Valiliği de şu açıklamayı yaptı: “Balıkesir ve Bursa’dan sevk edilen 2 helikopter ile İzmir, Muğla ve Antalya’dan sevk edilen 4 yangın söndürme uçağı ve 2 adet itfaiye aracı adaya hareket halindedir.  Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatılmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x