Bomba İddia!

26 Aralık 2018 - 16:19

Frank Ribery'nin Galatasaray'a geri döneceği iddia edildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 35 yaşındaki Fransız yıldıza Galatasaray ve dünyanın birçok kulübünden talip var. Mundo Deportivo'da yer alan haberde, yıldız oyuncunun Galatasaray'a daha yakın olduğu öne sürüldü

Galatasaray'ın eski yıldızı Frank Ribery geri dönüyor. Sözleşmesi biten ve Bayern'de devam etmeyeceğini söyleyen Frank Ribery, kendisine kulüp arıyor.
Fransız futbolcuya Avrupa kulüplerinden de talipler var. Ayrıca 2004 sezonununda forma giydiği Galatasaray'da 35 yaşındaki yıldıza talip.


Avrupa'da adı birçok kulüple anılan Ribery'nin taliplerini İspanyol basını yazdı. İspanyol medyasının güvenilir gazetelerinden biri olan Mundo Deportivo, Ribery'nin Galatasaray'a yakın olduğunu yazdı.
Mundo Deportivo'da yer alan haberde, Frank Ribery'nin ve Galatasaray bağlantısı hakkında, "Fransız futbolcu sezon sonunda Galatasaray'a geri dönebilir.


Ribery gelecek haziran Bayern'den ayrılacak ve onu ikna etmek için bir kaç kulüp var. Bunlardan biri, 2005 yılında Marsilya'ya katılmadan ve Bayern Münih'e atlayış yapmadan önce yarı yıl oynadığı Türk kulübü Galatasaray." sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x