BORNOVA’DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

BORNOVA'DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

28 Ekim 2016 - 12:21

Haber: Halime Erdoğan

 

Bornovalı iş adamı ve Bornova Belediye Meclis Üyesi Öztürk Bağcı 'Kahve Madeni'ne' yaptığı görkemli açılış ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yeşilova'nın en gözde mekanı olan Kahve Madeni'nin yeni şubesi Küçükparka'ta büyük bir açılış ile hizmete sunuldu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan'ın katıldığı açılışa İzmirliler yoğun ilgi gösterdi.

Tasarımı ilgi çeken Küçükpark Kahve Madeni'nde kullanılan renk tonları, ziyaretçilerine görsel şölen yaratıyor. İş adamı Öztürk Bağcı, İzmir'in en huzur veren mekanı olma konusunda oldukça iddialı.

Müşteri memnuniyeti odaklı iş anlayışı, güler yüzlü personeli, kaliteli ürünleri ve lezzete yeni anlamlar katan çok çeşitli menüsü ile sizlere kapılarını açan Kahve Madeni artık İzmir'in en trendi.

Kendi işinin patronu olmak isteyen, hedefleri büyük, insan odaklı çalışmayı kendine ilke edinenlere de bayilik vereceklerini dile getiren Öztürk Bağcı, 'biz büyüyen bir aileyiz, büyürken de hem kendimize, hem çevremize, hem de vatanımıza ve milletimize faydalı olmak niyetindeyiz. Bizle birlikte büyümek isteyenlere her zaman kapımız açık' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x