Bozdağ’dan Afrin Operasyonu Açıklaması!

Bozdağ'dan Afrin Operasyonu Açıklaması!

Bozdağ'dan Afrin Operasyonu Açıklaması: 932 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Afrin operasyonunun 16. gününde açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Bozdağ, 932 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. TSK'nın Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda bugün 16. gün. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Zeytin Dalı Harekatı'nda şimdiye kadar 932 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

04 Şubat 2018 - 10:40

5 HEDEF İMHA EDİLDİ, 35 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

TSK'dan yapılan açıklamada, "Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen hava harekatı ile PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan 5 hedef imha edilmiştir. Harekata katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir. Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bölgeden elde edilen bilgilere göre 35 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 932 olmuştur." denildi.

YENİ HEDEF 1027 RAKIMLI TEPE

TSK ve ÖSO'nun Afrin'deki yeni hedeflerinin 1027 rakımlı tepe olduğu belirtiliyor. Raco'ya 6 kilometre uzaklıktaki 1027 rakımlı tepenin alınması için harekete geçildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x