BUNLAR YILANLAR,ÇİYANLAR,TERÖRİSTLERDİR

BUNLAR YILANLAR,ÇİYANLAR,TERÖRİSTLERDİR

24 Temmuz 2016 - 17:51

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Efkan Ala, darbecilerin 50 polisi şehit ettiği Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret etti. Orgeneral Akar, "Bu kepazeliği rezilliği yaşatanlar hiçbir şekilde TSK mensubu olarak göremez. Bunlar yılanlar, çiyanlar, teröristlerdir" dedi. İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Orgeneral Hulusi Akar ile beraberindeki heyet, 50 polisin şehit olduğu Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na giderek hayatını kaybedenlerin anısına çiçek bıraktı. İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Gölbaşı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Fetullahçı Terör Örgütü'ne mensup darbeci askerler için "Bunlar asker değil, bunlar vatan evladı olamaz. Bunlar o elbise içerisine girmiş, peygamber ocağına dahil olmuş teröristlerdir" dedi.

TÜRK POLİSİ VE ASKERİ KARDEŞTİR

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ise darbe girişimi sırasında şehit olanlara rahmet, gazi olanlara şifa dileyerek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin daima milletinin yanında olduğunu vurguladı. Akar şunları söyledi: "Asker güvenliğin ayrılmaz bir parçası, polis güvenliğin ayrılmaz bir parçası. Bu ikisi kardeştir. Ben bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Sizlere ve silahlı kuvvetlere yaptığınız katkılardan dolayı şahsınızda tüm polis arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu yarayı silmek suretiyle mücadelemize devam edeceğiz. Şehit ve yaralılarımızın fedakâr ailelerine güç, kuvvet diliyorum. Türk polisi ve Türk askeri kardeştir hep birlikte bu milletin hizmetindedir."

BU REZİLLİĞİ YAŞATANLAR TSK MENSUBU OLAMAZ

Akar sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye Cumhuriyeti tüm güvenlik birimleriyle dimdik ayakta. Bu kepazeliği rezilliği yaşatanlar hiçbir şekilde TSK mensubu olarak göremez. Bunlar yılanlar, çiyanlar, teröristlerdir. Askeri ve polisimizin aynı kararlılıkla çalışmak suretiyle, ülkemizin ve milletimizin güvenliğini sağlamak üzere çalışmalarını sürdürecekler. Biz asker, polis inadına birbirimize sarılacağız. Biz polisimizi, askerimizi çok seviyoruz. Ülkemizin güvenliğinde asker ve polisimizin rolünü çok iyi biliyoruz. Bunlar gözlerini kırpmadan kurşunun üzerine giden insanlardır"

Orgeneral Akar: Omuz omuza ülkemiz için kan döktük

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x