Çarpıcı Açıklamalar!

Çarpıcı Açıklamalar!

10 Şubat 2021 - 11:19

Uzaylıların 2017'de güneş sistemimize geldiğini öne süren Harvard Üniversitesi Astronomi Bölümü Başkanı Profesör Avi Loeb, bir televizyon programında konuştu. Harvardlı profesör, uzaylıların varlığının kanıtlanmasının insanlık için faydalı olacağını savundu

Uzaylıların çoktan güneş sistemimizi ziyaret ettiğini öne süren Harvard Astronomi Bölümü Başkanı Profesör Doktor Avi Loeb, konuştu.

Profesör Loeb, 2017'de güneş sistemine dışarıdan giren ve lakabı "O-Mua-Mua" olan cismin aslında bir uzay gemisi olduğunu söyledi. "Değişik görünüyordu. Düz bir şekli vardı. Boyutları sıra dışıydı. Genişliğinden 10 kat daha uzundu. Üstüne üstlük yerçekimi dışında bir güçle güneşten uzaklaştı. Kuyruklu yıldızlar gibi gaz kuyruğu da yoktu" dedi. 


Harvardlı profesör, birkaç ay önce buldukları bir roket parçasının 2017'de tespit edilen cisim ile benzer özellikler sergilediğini belirterek iki cismin de taş olmadığını öne sürdü. "Birkaç ay önce de güneşten benzer şekilde uzaklaşan bir cisim tespit ettik. 1966'dan kalma bizim ürettiğimiz bir roket olduğu ortaya çıktı. O zaman 'O-Mua-Mua'yı" kim üretti?" diye konuştu.

Gök bilimcilerin eleştirilerine yanıt veren Profesör, gizemli gök cisminin uzaylılara ait olduğu görüşünü yineledi. "Daha önce görmediğimiz bir şeyse neden uzaylılara ait olmasın? Sahildeki doğal taşların arasında plastik şişeye rastlamak gibi bir şey bu" ifadelerini kullandı.

Harvardlı profesör, uzaylıların varlığının kanıtlanmasının insanlık için faydalı olabileceğini de savundu. "Bu üstün teknolojilerden bilgi edinebiliriz. Artık hayatta olmayan medeniyetlerden ders çıkartabiliriz. Belki gezegenlerine iyi bakmadılar ya da savaşla birbirlerini yok ettiler. Bu iyi bir tarih dersi olabilir. Asıl umudum uzaylıların varlığının tüm ulusları bir araya getirmesi. Çünkü o zaman hepimiz tek bir "insan ırkının" parçası gibi hissedebiliriz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x