Çarpıcı Açıklamalar!

Çarpıcı Açıklamalar!

22 Nisan 2021 - 19:30

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Başakşehir'de Demba Ba'nın Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmaması ve ardından sözleşmesinin feshedilmesinin şaşırtıcı olduğunu söyledi

 
       
Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, kulüp gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çebi'nin Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısından öne çıkanlar şöyle;

"Şampiyon yine biz olacağız"
"Son 2 iki haftada yaşadığımız puan kayıpları sonrasında kamuoyunda şampiyon olamayacağımız yönündeki algının art niyetli olduğunu düşünüyoruz. 6 puan geride olanların şampiyonluk şansları konuşulurken, en yakın rakibinden 3 puan önde olan bizim neden gündeme getirilmiyor. Kimse şüphe duymasın, şampiyon yine biz olacağız."

"Şerefli şampiyonlukları kovalayan bir ekibiz"
"Ben ve arkadaşlarım, şerefli şampiyonlukları kovalayan bir ekibiz. Bu vizyonumuzdan, bu kafa yapımızdan, bu ahlaki yapımızdan asla geri durmayacağız. Çok konuşarak başarılı olunmuyor. Bizim az konuşmamız, iş yapmadığımız anlamına gelmez. Biz gereken her şeyi yapıyoruz, Beşiktaş'ın hakkını savunuyoruz.”

"Camiamız bunları kâle almasın"
"Özellikle medyada bazı yorumcuların yapmış oldukları, 'Beşiktaş kötü oynuyor, şampiyonluğu eliyle verdi' algılarından vazgeçmelerini talep ediyorum. Camiamıza zarar vermek için istiyorlar. Bunların arkasında başka hesap kitap var. Camiamız bunları kâle almasın."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x