ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU ?

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU ?

26 Ekim 2016 - 09:42 - Güncelleme: 26 Ekim 2016 - 09:43

eyrek altın fiyatları dalgalı bir kur izlemeye devam ediyor. Altın fiyatlarının geçtiğimiz hafta yükselmesi ve hemen ardından gelen düşüş çeyrek altın fiyatlarını da olumsuz etkiledi. Çeyrek altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda 208 lira barajına yaklaşırken, tekrar düşüş yaşadı. Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar oldu? işte altın fiyatlarındaki son durum ve çeyrek altın fiyatları

Çeyrek altın fiyatları hareketli günler geçiriyor. Altın fiyatlarının inişli çıkışlı grafiği yatırım altınlarını da etkiliyor. Yatırımcının en çok talep gösterdiği ürünlerden olan çeyrek altın ve gram altın fiyatları geçtiğimiz hafta bir parça değer kazanmış ve yatırımcısını mutlu etmişti. Peki bugün çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarında son durum ve Kapalıçarşı'dan gelen altın fiyatlarının değeri

Kapalıçarşıda 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,16 azalışla 125,50 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 206,00 lira, Cumhuriyet altını 840,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise cuma günkü kapanışa göre yüzde 0,16 düşüşle 125,50 liradan işlem gördü.

Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda Yüzde 0,2 düşüşle 1.265 dolardan alıcı buluyor. 

AA Finans Analisti İslam Memiş, geçen hafta satış baskısına giren altın fiyatlarının yeni haftaya düşüşlerle başladığını belirterek, "Piyasalar, haftanın ilk işlem gününde Amerika’da imalat PMI ve ABD Merkez Bankası (Fed) üyelerinin konuşmalarını takip edecek. ABD verilerinin altın fiyatları üzerinde olumsuz etkiye neden olmasını beklemiyoruz." dedi. 

Memiş, bu hafta altının ons fiyatında 1.260-1.270 dolar ve gram fiyatında 124-126 lira aralığında işlemler gerçekleştirileceği öngörüsünde bulundu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x