ÇIPLAK EŞ ARAMA YARIŞMASI BAŞLIYOR! ’ADEM HAVVA’YI ARIYOR’

ÇIPLAK EŞ ARAMA YARIŞMASI BAŞLIYOR! 'ADEM HAVVA'YI ARIYOR'

ÇIPLAK EŞ ARAMA YARIŞMASI BAŞLIYOR! 'ADEM HAVVA'YI ARIYOR'

23 Kasım 2017 - 20:30

Almanya'da yeni başlayan "Adem, Havva'yı Arıyor" yarışması ülke gündemine oturdu. Yarışmada 7 kadın, 7 erkek çırılçıplak bir adada yaşayıp eş arıyorlar.


Almanya'daki yarışma herkesi şoke etti. 7 erkek 7 kadının çırılçıplak eş aradığı 'Adem Havva'yı Arıyor' isimli yarışma son günlerde Almanya'nın en çok konuşulan konusu oldu.


"HEPSİ ÇIRILÇIPLAK"

Habertürk yazarı İpek Durkal Almanya'daki yarışma programından köşesinde şöyle bahsetti: "Almanya'dayım. Televizyonu bir açtım, karşımda çırılçıplak insanlar... "Acaba yanlış bir tuşa mı bastım, bir şifreli yayına mı girdim?" diye paniklerken yanımdakiler duruma açıklık getirdi. Ulusal bir kanal olan RTL'yi açmış, 'Adem Havva'yı Arıyor' (Adam Sucht Eva) adlı şov programına denk gelmişim."


KIYAFETLE GÖRÜNCE VAZGEÇTİLER

Durkal sözlerine şöyle devam etti: 7 erkek ve 7 kadından oluşan yarışmacılar, tüm eşyalarını teknede bırakıp bir adaya çırılçıplak yüzüyor ve bu adada kendilerine eş (!) arıyorlar. Eğer birbirlerini beğenirlerse bir buluşma organize ediliyor ve burada ilk kez birbirlerini kıyafetle görüyorlar. (İzlediğim bölümde yarışmacılar birbirlerini kıyafetle görünce birliktelikten vazgeçtiler, çok güldüm.)"

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x