CUK...

CUK...

19 Mart 2018 - 09:33

CUK

 

Değerli okuyucular,sizlerle yeniden İzlenen Haber vesilesiyle buluşmak oldukça keyifli ve umarım burada yazdıklarım da sizler için aynı derecede keyifli olur. Bu sebeple hepinize tekrar merhaba.

 

Hem ülkemizde hem de dünyada yaşananlara yetişmek,bu durumlar için kafa yormak ve sonunda yorum çıkarabilmek ciddi ciddi zorlaştı,zira yaşanan iklim değişiklikleri sadece meteorolojik olarak değil,hayatın her alanına sirayet etmiş durumda. Yani,nasıl ki kış günü kar beklerken güneşli bir havaya uyanıyorsak, politik,ekonomik olarak ta durum pek farklı değil. Dolar ve Euro ‘yu artık kimse tutamaz derken bir bakıyorsun düşüyor. Artık düşer kardeşim doyuma ulaştı falan derken bir bakıyorsun fırlıyor.Amerika müttefikimiz yahu gibi düşünürken bir de bakmışsın en büyük zarar en yakınından gelir lafı gerçek oluyor. Putin’le balık avlayacağımızı hayal ederken bir de bakmışsın tayga ormanlarında Sibirya kaplanı avlıyorsun. Kısacası neyin ne olduğunu ve nereye varacağını bilene helal olsun. Dünyayı bu duruma düşürenler her kimler ise hepsine yuh desek cuk oturur.

 

Bilinen ve görünen tek gerçek varsa o da Trump’ın saçları.

Sanırım kendisi bile neden başkan olduğunun hatta nereye başkan olduğunun tam farkında değil. Zaten iki gram itibarı olan dev bir ülkenin içini dışını yerle yeksan edebildi. Kendisine rahmetli Kayahan’ın şarkısında söylediği gibi ‘’Sarı saçlarından sen sen suçlusun’’ desek cuk oturur.

 

Adına Ortadoğu denilen dünyanın bu en zengin bölgesinin, en fakir bölge gibi yaşamasını sağlayan insanlara cahil dersek cuk oturur. İslam öncesi yaşayan ilkel Arap kabilelerinin hala yaşıyor olmasını görmek çok üzücü. Daha hala kadına araç kullanma hakkını tanımamış Müslüman ülkeler var. Daha hala kadını insan olarak görmek istemeyen mahluklar var. Ve buna çanak tutan siyasetçiler var. Ana dediğimiz,cennetin ayaklarının altında olduğuna inandığımız kadınları şiddetle yoğurup pıstıran ve sosyal hayatın içerisinde yeri olmadığını düşünen zihniyete ne desek cuk oturur.

 

Demokratik hak aramayı bilgiyle ya da demokrasi kurallarıyla değil silahla aramaya kalkıp terör estirerek masum insanları katledenler. Sonrasın da da sosyalist ilkelerden geldiklerinden bahseden ama en büyük faşistten daha faşist oldukları gün gibi görünen kan emicileri başımıza musallat edenlerin üstüne otursak cuk oturur.

 

Kısacası dibimizde ya da binlerce mil ötemizde ne kadar yamukluk varsa ister istemez bize sirayet ediyor ve üzerine içimizdeki yamukların yaptıkları da eklenince yasyamuk bir görüntü ortaya çıkıyor ve haliyle karşımıza bir beka sorunu çıkıyor. İşte bu ahval ve şerait içinde dahi birlik olmayı becerebilen bir millet olduğumuzdan Hep Aferin almaya alışmış kötü düzenin kötü karakterlerine bu sefer Aferin yerine Afrin dedik.

 

Sanırım bu operasyon yerine cuk otururken onların da içine fena oturdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x