Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan "Dünya Nevruz Günü"...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Dünya Nevruz Günü" mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Dünya Nevruz Günü" mesajı

20 Mart 2018 - 14:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Asya'dan  Balkanlara kadar geniş bir coğrafyada coşkuyla kutlanan Nevruz'un yeni  başlangıçların, umudun, kardeşliğin ve dayanışmanın bayramı olduğunu  bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mart Dünya Nevruz Günü dolayısıyla mesaj  yayımladı.

Erdoğan mesajında, "Orta Asya’dan Balkanlara kadar geniş bir  coğrafyada coşkuyla kutlanan Nevruz, yeni başlangıçların, umudun, kardeşliğin ve  dayanışmanın bayramıdır." ifadesini kullandı.

"Güneşin koç burcuna girdiği yeni gün" olan Nevruz'un, temsil ettiği  değerlere uygun biçimde kutlanmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan  Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:
"Baharı muştulayan Nevruz'un, kardeşlik bağlarımızın ve dayanışmamızın  daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bin yıllık kardeşliğimizin  küresel çıkar kavgalarına kurban edilmek istendiği bu hassas süreçte milletimizin  tüm fertlerinin Nevruz'u manasına uygun şekilde, barış içinde kutlayacaklarına  inanıyorum. Bu düşüncelerle baharın, bolluğun ve bereketin bayramı Nevruz'un  milletimizle birlikte dünyadaki tüm kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını  diliyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x